Annoncørbetalt indhold

Mød Liberté

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du ofte står og mangler tøj, der passer til enhver anledning, en skjorte der skiller sig ud på kontoret eller en sweat, der føles lidt blødere - så bør du gå på opdagelse hos Liberté. Liberté er et dansk baseret brand med rødderne dybt plantet i den midtjyske muld. En tøjvirksomhed der sætter kunderelationen i forreste række, hvilket har gjort dem til et ‘hot topic’ hos mange forhandlere.


Annonce

Har du ikke allerede stiftet bekendtskab med brandet, så bør du se deres nyeste kollektioner hos Stilkompagniet.dk, hvor du kan finde de nyeste styles helt fra størrelse XS til XL. Tøjet findes i mange farver og former, så de passer enhver kropstype og smag. Sæt kulør på hverdagen med de populære kollektioner; Alma, Susanna, Dorit eller Natalia.


Stor popularitet hos Liberté

Liberté har gennem de seneste år haft stor succes, da de forstår at skabe den ideelle kundeoplevelse, som falder i kundernes smag. Tøjet er af god kvalitet og farverne findes i alt fra den skønneste violet til den dybeste blå, hvilket falder lige ind i tidens trends. Liberté er blevet et brand, der er på alles læber, og sådan vil det formodentligt også være fremtidigt.


Hos Stilkompagniet.dk kan du finde masser af Liberté styles, som er klar til at blive sendt til din hoveddør. Besøg Stilkompagniet i dag og bliv inspireret af alle de mange farver, smukke print og behagelige former. Du kan blandt andet finde Liberté’s mest populære kollektion; Alma, som er et storhit hos de fleste kunder. Kollektionen kombinerer stærke farver i basic styles, der gør kollektionen til den mest behagelige i Liberté’s stadig forholdsvis korte historie.


Find din favorit

Med utallige farver, former og kollektioner kan det næsten være umuligt at finde din favorit. Derfor kan du være nødt til at prøve forskellige styles, før du kan udnævne én til din yndlings. Hvis du bestiller flere varer på samme tid, og har brug for at returnere et par styles efterfølgende, sørger Stilkompagniet.dk for, at du nemt kan returnere dine varer fra Liberté igen. Du får vedlagt en returseddel i din pakke, som du klistrer på pakken, før du sender den retur med de varer, der ikke faldt i din smag alligevel. Når dette er sagt, skal det dog pointeres, at Liberté kun laver tøj, der passer til de fleste kropstyper. På denne måde er der større sikkerhed for, at dit nye tøj passer til netop din figur, og det vil derfor ikke være nødvendigt at returnere det til Stilkompagniet igen.


Køb en gave fra Liberté

Hvis du ønsker at give tøj i gave, kan du hos Stilkompagniet.dk bestille direkte fra webshoppen hjem til din ønskede modtager. Varen er pakket smukt ind, og alt tøjet er medført byttemærke, hvis tøjet alligevel ikke skulle falde i modtagerens smag. På denne måde, er der altså ingen undskyldning for ikke at kunne give smukke styles fra Liberté i gave.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.