Annonce
Aarhus

Mød Ulla Terkelsen på toppen af Salling

Ulla Terkelsen møder Stiftens læsere på Salling Rooftop lørdag.
Stiftens læsere inviteres til en spændende samtale med dansk tvs ukronede dronning på Salling Rooftop på lørdag

Aarhus: Hun har været korrespondent i London, Washington, Paris, Bruxelles og Berlin. Og i flere år rapporterede hun fra Kabul i Afghanistan. Med andre ord - det er en af landets mest berejste og kendte tv-journalister, der lægger vejen forbi Salling Roof Top på lørdag klokken 14.

Her vil en anden kendt tv-journalist, Nick Horup, interviewe Ulla Terkelsen - og Stiftens læsere er inviteret.

Under titlen ”Mig, Aarhus og resten af verden”, har Århus Stiftstidende og Salling fornøjelsen af at invitere til foredrag/samtaler med tre spændende eksil-århusianere, der alle for længst har forladt Østjylland, men som stadig har et helt særligt forhold til Smilets By. Ud over Ulla Terkelsen er det Tour de France-legenden og forfatteren Jørgen Leth samt komikeren Jacob Haugaard.

Men første kvinde på Rooftop-scenen er altså tvs ukronede dronning Ulla Terkelsen. Den mangeårige TV2 korrespondent er født og opvokset i Aarhus og har blandt andet en fortid på avisen Demokraten, inden karrieren inden for tv og udlandet trak i den farverige journalist. I samtalen med Nick Horup, vil Ulla Terkelsen fortælle om sit liv og opvækst i Aarhus, men naturligvis også om sine mange oplevelser som journalist på de bonede gulve i Europas hovedstæder og i brændpunkter rundt om i verden. Og hun vil blandt andet komme ind på, hvordan det var at dække terrorangrebet i Paris i 2015.

Efter samtalen vil Stiftstidende være vært for en forfriskning, hvor der vil være muligt at få en autograf og mulighed for at købe Ulla Terkelsens bog.

Billetter til 50 kroner kan købes af Stiftstidendes abonnenter på nembillet.dk under kategorien redaktionelt arrangement.

Samtalen med Jørgen Leth og Jacob Haugaard foregår henholdsvis 13. og 15. juni. Til begge arrangementer kan der også købes billetter på nembillet.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Aarhus

Undrer du dig også? Hvorfor er der blå plastre på havneskulptur?

Annonce