x
Annonce
Aarhus

Mørk BMW fulgte efter: Pizzabud udsat for voldsomt overfald i Aarhus C

Det var lige her, hvor Falstergade og Ny Munkegade mødes, at et pizzabud mandag aften blev overfaldet. Foto: Google Streetview
Politiet mangler vidner til et overfald mandag aften ved Falstergade i Aarhus.

AARHUS: Arbejdsdagen tog en voldsom drejning for et 27-årigt pizzabud i Aarhus mandag aften.

Østjyllands Politi fik klokken 21.20 en anmeldelse fra den 27-årige mand, der havde følt sig forfulgt af en mørk BMW, mens han delte pizzaer ud i området ved Falstergade/Ny Munkegade i det centrale Aarhus.

Da pizzabuddet standsede sin bil ved en indkørsel til Falstergade steg to mænd ud af BMW'en. De gik nu hen til den 27-åriges bil og begyndte at slå og sparke ham, mens han sad i bilen.

Det 27-årige pizzabud har forklaret til politiet, at den ene af mændene på et tidspunkt tog en foldekniv frem, men gemte den væk igen, da den anden sagde, at han ikke skulle stikke.

Kort efter lykkedes det den 27-årige at flygte ud af bilen med begge mænd i hælene.

Kort efter vendte de om og kørte væk. De to mænd beskrives som:

 • A:
 • Ikke etnisk dansk af udseende
 • 20-23 år gammel
 • 170-180 cm høj
 • Mørk i huden og med sort hår, der var kort i siderne og længere på toppen
 • Talte arabisk
 • Var iført en dynejakke og havde en foldekniv med
 • B:
 • Ikke etnisk dansk af udseende
 • 20-23 år gammel
 • Mørk i huden og med sort hår, der var kort i siderne og med krøller ovenpå
 • Talte arabisk

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner til episoden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Aarhus

Øllet kunne alligevel blive billigere: Lørdag er de gyldne dråber gratis på Aarhus-værtshus

Annonce