Annonce
Navne

Mad-Mikkel er udnævnt til smagsambassadør

Mikkel Wejdemann, Aarhus C, er udpeget til smagsambassadør for Smag for Livet. Foto: Smag for Livet

Mikkel Wejdemann, Aarhus C, er udpeget til smagsambassadør for Smag for Livet, et tværfagligt, landsdækkende forsknings- og formidlingscenter med fokus på smag.

Smag for Livets smagsambassadører er et korps af ildsjæle, der har forbilledlige evner til at formidle viden om smag som drivkraft til gode liv – med både ord, håndværk, leg og smagsprøver. Ud over titlen og anerkendelsen får smagsambassadørerne mulighed for hver at bruge 15.000 kroner til at gennemføre udadvendte arrangementer om smag og om smagens betydning for vores liv.

Mikkel Wejdemann udnævnes som smagsambassadør, fordi han har formået at sætte fokus på bæredygtighed gennem smagsoplevelser og sanselighed i undervisningen i skolens fag og ud i mødet mellem fødevareproducenterne og fremtidens forbrugere. Hans formidling er kendetegnet ved stor begejstring og viden om mad, smag – og børns læring. Han er erfaren gastronomilærer og madformidler og arbejder nu som selvstændig madkonsulent og projektudvikler med tilnavnet Madmikkel.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Aarhus-forfatter Louis Jensen er død

Annonce