Annonce
Østjylland

Madhimlen rykker ind i Kvicklys Galleria

<p>Jesper Øster­gaard fortsætter som daglig leder af kantinen på Odder Gymnasium. Men han vil selvfølgelig bruge en masse tid i den nye restaurant i Kvickly i starten. Arkivfoto.</p>

Slut med stegt flæsk. Jesper Østergaard åbner endnu en madhimmel, når en større ombygning i Kvickly er overstået.

Til august er det slut med at hente sin stegte flæsk eller spise sine stjerneskud i Kvicklys foyer. For Cafeteriaet Galleria lukker.

Annonce

Efter en større ombygning rykker Madhimlen, alias Jesper Østergaard, i stedet ind på arealet for sammen med to kompagnoner at åbne en restaurant samme sted. Går alt efter planen, slås dørene op til det nye spisested til oktober.

»Coop har en vision om at sætte det gode måltid, den gode vare og de gode valg på dagsordenen. De ting lever Madhimlen ifølge min bedste overbevisning op til. Så jeg er begejstret over at kunne byde Jesper og hans kolleger velkommen som forpagtere,« siger varehusdirektør Arne Sørensen.

Han fortæller også, at det er lidt af en tilfældighed, at Madhimlen overtager en del kvadratmeter i Kvicklys foyer. Sagen er nemlig den, at Kvickly længe har haft planer om at drosle ned i Galleria, som ikke giver det ønskede overskud. Samtidig har bagerafdelingen i varehuset længe haft brug for meget mere plads.

»Vi var derfor allerede i gang med at få lavet tegninger til en større ombygning, da Jesper Østergaard kort før påske henvendte sig med sin idé. Den passer som fod i hose til vores planer, så det skal nok blive godt,« siger Arne Sørensen, der allerede har meddelt de 22 ansatte i cafeteriaet, at de fra august ikke mere kan forvente at have arbejde i cafeteriaet. Om der bliver tale om afskedigelser er endnu usikkert, idet mange af de ansatte er unge, som alligevel flytter til Aarhus for at læse.

»Desuden håber vi, at nogle af de andre kolleger vil tage imod tilbuddet om at arbejde i enten delikatessen eller bageriet. Her bliver der nemlig endnu mere travlt,« siger han.

For selv om Galleria lukker, vil det stadig være muligt for Kvicklys kunder at indtage en kop kaffe, en kage og måske en burger i Kvickly.

Fremover skal kunderne blot købe deres varer i enten bagerafdelingen eller i delikatessen inde i varehuset. Vil kunderne sidde ved et bord og hygge sig med det indkøbte, bliver det i Balkongalleriet på førstesalen.

»Jeg tror, at det bliver rigtig godt, og at gæsterne på sigt vil nyde at sidde på førstesalen til lidt mindre udstilling end i dag. Og måske vil det få kunder, der normalt ikke nyder en kop kaffe i cafeteriaet, til at slå sig ned i en halv times tid,« siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Video: 52-årig mand skudt af politiet under Stram Kurs-demo i Aarhus - uroligheder i Gellerupparken

Annonce