Annonce
Aarhus

Madklubben åbner i tidligere gourmet-restaurant ved åen

Anders Aagaard er manden bag Madklubben, der netop har åbnet restaurant nummer to i Aarhus. Denne gang i lokalerne ved åen, hvor Castenskiold tidligere holdt til. Foto: Axel Schütt

Madklubben har netop åbnet restaurant nummer to i Aarhus - denne gang ved åen og med et andet koncept end i Toldboden.

AARHUS: I maj måned i år åbnede restauranten Madklubben i den tidligere toldbygning på havnen. Det er blot et lille halvt års tid siden, men allerede nu slår samme ejer dørene op til endnu en restaurant i byen, denne gang på Åboulevarden.

Madklubben og indehaver Anders Aagaard har i forvejen næsten 20 restauranter i København - restauranter der overordnet har samme vision om forholdsvis billig og god mad, men består af en række forskellige koncepter lige fra bistro, italiensk og mellemøstligt til steakhouse, italiensk og pizza.

På samme måde får den nye restaurant et andet koncept end den første Aarhus-restaurant, hvilket navnet Madklubben Grill slår fast.

- Det minder om Madklubben Steak i København, men forskellen er, at vi her ikke har det røde kød i fokus. Vi har kigget lidt på strømningerne i forbrugsmønstret, hvor oksekød får det sværere og sværere, og derfor har vi i stedet sat grillen i fokus. Vi har stadig rødt kød, men også en række andre ting fra grill som fisk, lam og gris. Det gør restauranten mindre tung og mandefokuseret og lidt mere feminin, så kvinderne også kan være med, forklarer Anders Aagaard.

Annonce

Vi har kigget lidt på strømningerne i forbrugsmønstret, hvor oksekød får det sværere og sværere, og derfor har vi i stedet sat grillen i fokus.

Anders Aagaard, Madklubben
Køkkenchef Peter Madsen (t.h.) og Philip Grønkjær lægger de sidste planer med Anders Aagaard inden forpremieren på Madklubben Grill torsdag. Foto: Axel Schütt

Lavere priser

Det var egentlig ikke Anders Aagaards plan at åbne endnu en restaurant i byen allerede nu, men da han så lokalerne, hvor Castenskiold tidligere holdt til, var han ikke i tvivl.

- Jeg kunne med det samme se, at det kunne blive sådan en rigtig gå-i-byen-restaurant, hvor der bogstaveligt talt er højt til loftet. Desuden havde vi fået en fantastisk modtagelse i Toldboden, så jeg var sikker på, at vi på denne lokation også kunne få det til at hænge sammen, fortæller han.

De lavere priser generelt i forhold til konkurrenterne og den høje husleje skræmmer ikke Anders Aagaard, han tror tværtimod, det betyder flere gæster og dermed større indtjening.

- Guld kan købes for dyrt, det er min overordnede filosofi på alle restauranterne. Jeg hader selv at blive taget fusen på, så jeg håber, at det i stedet er vores gæster, der føler, de har taget fusen på os, når de ser regningen, lyder det fra Anders Aagaard.

Madklubben Grill åbner officielt tirsdag 6. november, men holder inden dag tre prøvedage 1., 2. og 3. november.

Restauranten har plads til op mod 150 gæster indenfor og 200 udenfor, når forårs- og sommersæsonen går i gang. Til den tid åbnes op for både morgenmad og frokost, men i første omgang er der kun åbent til aften.

- Vi er en familierestaurant og en value-for-money-restaurant, men vi går stadig op i, hvordan lokalerne ser ud. Folk skal gerne kunne se, at vi har gjort os umage, siger indehaver Anders Aagaard. Foto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Stjernedrys over århusianske galopfolk

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];