Annonce
Aarhus

Madklubben udvider igen i Aarhus: Asiatisk restaurant rykker ind i glemt biograf

Madklubbens nye restaurant i Aarhus, Hanzo, har stor succes i København, hvor der findes to lignende restauranter. Foto: Madklubben
Direktør Anders Aagaard forventer, at man til oktober kan åbne dørene til den nye restaurant på M.P. Bruuns Gade 22-24.

AARHUS: Rygterne har svirret i et stykke tid, men nu er det sikkert, at det bliver Madklubbens asiatiske Hanzo, der rykker ind i bygningen ved M.P. Bruuns Gade, hvor Arbejdernes Landsbank tidligere har haft hjemme.

Ombygningen af adressen har stået på et stykke tid, men til oktober vil man være klar til at slå dørene op til det, der bliver den femte restaurant i Madklubbens regi i Aarhus.


Annonce

Vi vil gøre det til en sanselig oplevelse at bevæge sig ind i restauranten fra A til Z, hvor indretning, dufte og smage vil flyde over med asiatisk mystik og magi.

Anders Aagaard


Ifølge direktør og ejer Anders Aagaard så var det kærlighed ved første blik, da han trådte ind i de lokaler, som også tidligere har huset en biograf på Frederiksbjerg.

Folketeatret på hjørnet af M. P. Bruuns Gade og Hallssti

- Første gang jeg trådte ind i den gamle biografsal, kunne jeg fornemme med det samme, hvor fantastisk en restaurant Hanzo i Aarhus kan blive - og bliver. Der er syv meter til loftet og plads til over 200 spisende gæster, så det bliver uden tvivl en af de mest imponerende restauranter i byen at træde ind i, udtaler direktøren.

- Vi vil gøre det til en sanselig oplevelse at bevæge sig ind i restauranten fra A til Z, hvor indretning, dufte og smage vil flyde over med asiatisk mystik og magi. Renoveringen bliver lige så gennemgribende som den gode stemning, og selv vores toiletter vil udstråle noget ekstraordinært, da de er bygget ind i forhenværende bankbokse, fra da ejendommen fungerede som bank. Det bliver historisk på alle måder, lyder det fra Anders Aagaard.

Cocktailbar skal styrke stemningen

Den asiatiske Hanzo findes allerede på to restauranter i hovedstaden og er allerede en succes for både store og små selskaber, ligesom take away også er en mulighed. Køkkenet arbejder sig ud i alle hjørner af Asien og byder på både kendte og ukendte retter fra den del af verden.

Det er dog ikke kun maden, der skal fascinere. Lige nu er man i gang med at bygge en cocktailbar, der skal give et ekstra pift til oplevelsen.

Hanzo bliver den femte restaurant under Madklubbens vinger i Aarhus. Foto: Madklubben

- Vi vil gøre det muligt at lade festlighederne fortsætte, når gæsterne er færdige med at nyde deres mad. Vi er ved at bygge en cocktailbar, der kommer til at servere de mest uimodståelige Asien-inspirerede drinks, og jeg glæder mig personligt til at opleve hvor meget knald, der kommer på stemningen fra åbning til luk. Det bliver et ideelt spisested for børnefamilier med hang til asiatiske livretter, vennegruppen, der trænger til en sjov aften i byen og alle andre, der bare elsker at dykke ned i alt det, som det asiatiske univers byder på, siger direktøren.

Hanzo får adresse på M.P. Bruuns Gade 22-24 i stueplan. Foto: Kasper Kudsk
Annonce
Aarhus For abonnenter

Ny by på landet: Stor boligforening er vild med planer om en lav by på markerne

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere ni er døde - 4290 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Henrik husker da bugten var fuld af fisk: Nu må han rejse langt efter dem

Aarhus For abonnenter

Franske finesser: Restaurant ET har gennem 13 år holdt højt niveau

Aarhus

Se video: Flere end 100 sygeplejersker udtrykte deres utilfredshed med arbejdsforholdene

Kultur

- Vi snakkede aldrig om det hos os: Pårørende og skuespillere besøgte grave inden gallapremieren på 'Hvidstengruppen II'

Husk det nu - i dag vender mundbindet tilbage: Sådan er reglerne

AGF For abonnenter

Kommentar: Skulle vi ikke lige få bolden med? AGF-efteråret har været en skuffende rodebutik

Aarhus For abonnenter

Liv i det døde hav: Sådan får Aarhus igen fisk i sin bugt

Aarhus

Cykelbuddet Emma giver drengene baghjul: Derfor er hun så hurtig

Forsvaret undlod at dele viden om forureninger med tilsyn: - Det er uetisk og uansvarligt

Aarhus

Jul i pandemiens skær: Træet blev tændt med coronapas og uden fællessang

Aarhus For abonnenter

Parcelhuse med særlige historier: Søren og Jettes hus er på forsiden af en ny bog om arkitektur

Aarhus For abonnenter

Enhedslistens store stemmesluger: Vi skal have grøn, kollektiv trafik - og erhvervslivet skal betale regningen

Annonce