Annonce
Aarhus

Magasin flytter medarbejdere til online

Magasin er som stormagasin også lukket nu, men fortsat åben som webshop. Foto Birgitte Carol Heiberg
Annonce

AARHUS: Som konsekvens af regeringens sundhedsmyndighedernes krav satser Magasin nu på sin webshop og forventer en markant stigning i onlinesalg frem til juleaften.

- Vi er naturligvis kede af at skulle lukke vores fysiske butikker midt i vores absolut mest travle juleperiode, hvor vi var kommet utrolig flot fra start og lå foran sidste års julehandel. Men sundhedssituationen er alvorlig, og heldigvis har vi Magasin.dk, siger Lise B Thomsen, kommerciel direktør hos Magasin.

Magasin.dk har årligt over 29 millioner besøgende, og allerede her på første dag som nedlukket kan Magasin se en markant onlinevækst, som forventes at fortsætte helt frem til jul.

En række af Magasins populære services, herunder personlige shoppere, der gratis hjælper kunderne med at finde de rigtige ting eller gaver fortsætter også online.

Magasin har desuden i al hast etableret pakkeshops i alle stormagasiner, hvor kunderne både kan hente pakker fra click & collect fra Magasin.dk og GLS-pakker. Alle pakkeshops har åbent fra kl. 10-18. I Aarhus bliver der afhentning i varegården ud mod Emil Vetts Passage.

- Vi knokler på med at finde andre udleveringssteder, hvor vores kunder kan hente de pakker, de shopper online her op til juleaften, siger Lise B Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

AGF For abonnenter

Og her så nogle af de ting, vi har lært af de første AGF-testkampe

Annonce