Annonce
Aarhus

Magi og gys for store og små: Djurs Sommerland pynter op med 30.000 græskar

Djurs Sommerland inviterer til "Magisk Halloween" i efterårsferien, hvor parken er pyntet op med edderkopper, spindelvæv, og 30.000 græskar. PR-foto
For 11. gang har forlystelsesparken på Djursland gjort klar til halloween med (u)hyggelige oplevelser og sjove gys.
Annonce

DJURSLAND: De har haft travlt i Djurs Sommerland. På grund af coronavirus åbnede forlystelsesparken senere for til gengæld at forlænge sæsonen ind i september. Det betyder, at ansatte har haft ekstra travlt med at nå at bringe parken i den rette halloweenstemning.

- Det er 11. gang vi laver "Magisk Halloween". Vi giver parken et ekstra oplevelseslag og forvandler den, så det bliver noget andet, end den sommeroplevelse man normalt har herude, siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen, der oplyser at næsten 100.000 gæster besøgte "Magisk Halloween" sidste år.

Når Djurs Sommerland 10. oktober slår dørene op igen, vil det være med 300 udklædte medarbejdere i forlystelsesparken. Læg der til flere end 30.000 græskar, tusindvis af kæmpeedderkopper, spindelvæv og raslende skeletter i den 270.000 kvadratmeter store park.

- Vores halloween er mere magisk end 'scary', så der er noget for hele familien, understreger Henrik B. Nielsen, der oplever, at mange familier har vender tilbage år efter år.

300 medarbejdere er trukket i halloween-kostumer for at give gæsterne en (u)hyggelig oplevelse i Djurs Sommerland. PR-foto

Gæsterne kan udover de vante forlystelser opleve to specialdesignede 'halloween haunted houses', Græskarfabrikken og Hekseskolen, som kun kan opleves i Djurs Sommerland i efterårsferien.

- Vi arbejder hele tiden på at udvikle konceptet og gøre oplevelsen endnu mere magisk. I år glæder vi os blandt andet til at invitere mange flere børnefamilier til en fantastisk afslutning på dagen, når vi udvider vores kæmpe fyrværkerishow med en ekstra dag, siger Henrik B. Nielsen.

Annonce

Fortidskæmper på vej

Samtidig med at parken bliver gjort klar til årets halloween, bliver der arbejdet på et helt, nyt område i Djurs Sommerland, nemlig Dinosaurland, der erstatter Afrikaland, som er gået på pension.

Henrik B. Nielsen vil ikke sige meget om det nye temaland, da det først står klar i 2022.

Men på Facebook viser Djurs Sommerland billeder af dele til en rutsjebane, som bliver løftet på plads af en kran.

-  Det er én blandt flere forlystelser, som kommer i vores nye temaland, siger Henrik B. Nielsen hemmelighedsfuldt uden at afsløre hvilke.

Så dino-fans må væbne sig med tålmodighed.

Der er "Magisk Halloween" i efterårsferien 10.-18. oktober, hvor parken har åben klokken 10-18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Aarhus For abonnenter

Kiks i kommunikationen kan udløse konflikter: - Et plejehjem i Aarhus er på ingen måder et luksushotel

CORONAVIRUS

Live: Corona aflyser uddannelsesbesøg for tusindvis af elever

AGF

Skuffet David Nielsen efter nederlag: - Vi manglede kvalitet offensivt

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Kun AGF-defensiven ragede en smule op søndag aften

Annonce