Annonce
Sport

Maja Alm blev toer til DM i Cross - Mikkel Dahl vandt

Maja Alm vandt to gange VM-guld i 2016 og kan nu kalde sig Årets Løber i 2016. Foto: Kell Sønnichsen, Dansk Orienterings-Forbund

Det blev til en andenplads for Maja Alm i Cross, mens Mikkel Dahl fra AGF Atletik vandt hos herrerne.

CROSS: Det blev til en andenplads for Maja Alm (AGF Atletik) ved DM i Kort Cross, som blev afviklet i Aalborg. Vinderen blev Alberte Kjær fra Fredericia Tri i tiden 14.05, men Alm kom i mål i tiden 14.15. Hos herrerne løb Mikkel Dahl fra AGF atletik med titlen og vandt DM i tiden 12.14.

Selvom Maja Alm i sommer først for alvor brød igennem på atletikbanen, har orienteringsløberen tidligere drillet de bedste, når det gjaldt cross. Helt tilbage i 2011 vandt hun DM Kort Cross i Holbæk, og tre år senere overraskede hun igen, da hun besejrede lokalfavoritten Simone Glad. Men lørdag måtte Maja Alm nøjes med andenpladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

AGF

AGFs cheftræner efter 3-1-sejr i Midtjylland: - Jeg er sindssygt stolt

Annonce