Annonce
Kultur

Malaga ... Fed Lykke ... Stupid Man ... Bingo! Thomas Helmigs hits er udkommet som bingospil

I et nyt spil er tallene i bingo skiftet ud med hits fra Thomas Helmig bagkatalog.

AARHUS: Thomas Helmig har siden debuten tilbage i 1985 spyttet det ene hit ud efter det andet - og mon ikke mange i dette land kan synge med på de fleste af dem?

Nu får de chancen for både at synge med på sangene og samtidig få pladen fuld med 'Thomas Helmig'-hits. Den århusianske hitmager er nemlig udkommet som bingospil. Ja, du læste rigtigt: Bingospil.

Når vi har spillet Skru Op for Thomas Helmig i vores egen omgangskreds, kan vi se, at det ofte ret hurtigt udvikler sig til en fest, hvor folk synger med og også begynder at danse til musikken

Camilla Skibsted, medudvikler af Skru Op for Thomas Helmig

Med spillet i hænderne har du mulighed for sammen med vennerne at skråle med på hitmagerens sange, samtidig med at du kan håne dine modspillere, hvis du er skrappere end dem til at huske eller gætte sangtitlerne.

Annonce

- Når vi har spillet 'Skru Op for Thomas Helmig' i vores egen omgangskreds, kan vi se, at det ofte ret hurtigt udvikler sig til en fest, hvor folk synger med og også begynder at danse til musikken, fortæller Camilla Skibsted, der sammen med Linda Libolt står bag SMSCS Games, der udgiver spillet.

For selv om der kan kåres en vinder i bingo, så handler Skru Op for Thomas Helmig lige så meget om fest, sjov, om at få hørt en masse god musik og om minder om koncerter og måske gamle flammer.

Store Helmig-fans

Tomas Helmig-bingospillet er nyeste udspil i 'Skru Op for'-serien, der tidligere har stået bag musikbingo fra 80'erne, 90'erne, 00'erne og 10'erne. Den århusianske hitmager er imidlertid den første kunstner, der får sit helt eget bingospil.

- Vi er begge to store Thomas Helmig-fans, og Helmig var også min første koncert, dengang jeg var helt ung, og min far skulle køre mig, siger Camilla Skibsted.

Thomas Helmig og hans lange række af hits er nu udkommet som bingospil. Arkivfoto: Jens Thaysen

Hvert spil - både de der omfatter 80'er, 90'erne og så videre - indeholder 60 musiknumre. Så der skal noget af en kunstner til, for at det kan lade sig gøre at lave et bingospil med kun denne kunstner.

- Men det har Thomas jo - og mere endda. Han har så mange hits og han har været med siden midten af 80'erne, så folk med forskellig alder kan være med, og så spille han jo stadig og er stadig fremragende, siger Camilla Skibsted.

Annonce

Med til koncert i Malaga

Derfor kontaktede Camilla Skibsted og Linda Libolt Thomas Helmig og hans manager, som samtidig fik tilsendt nogle spil, så de kunne se, hvad de gik ind til.

- Og så var vi så heldigt, at de syntes, det lød som en god og sjov idé. Det ville de gerne være med til. Det er vi meget stolte af, siger Camilla Skibsted.

Skru Op for Thomas Helmig

  • Spillet består af en playliste og 10 bingoplader.
  • Reglerne ligner bingo-reglerne til forveksling, hvor bingotallene blot er udskiftet med et stykke musik fra Thomas Helmigs bagkatalog.
  • Når et nummer bliver spillet, skal man gætte hvilket nummer det er. Har man nummeret på sig bingoplade, skal man lægge en chip på pladen.
  • Det er op til spilstyreren at bestemme, om deltagerne hører numrene i fuld længde eller kun i brudstykker.
  • Når man har en række eller hele pladen fuld, råber man bingo og har vundet spillet.
  • 'Skru Op for Thomas Helmig' kan købes via skruopfor.dk
Linda Libolt og Camilla Skibsted, der har grundlagt SMSCS Games ApS, har netop sendt et Thomas Helmig bingospil i handlen. Pressefoto

De første spil er allerede solgt - blandt andet til Helmig-fans der skulle nå at have et spil med på turen til Malaga, hvor deres helt som bekendt giver koncert lørdag.

Så mon ikke der både bliver spillet Helmig-hits til Helmig-koncerten ved middelalderborgen i Fuengirola klos op ad Middelhavet og på Malagas hoteller og feriesteder, hvor mange at de 6000 koncertgængere nyder solen både før og under koncerten?Annonce
Aarhus For abonnenter

Afgørelse: Der kommer ikke hegn og kreaturer i Marselisskoven - men de kommer til gengæld andre steder

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 370 nye coronatilfælde - antal indlagte falder med en

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Kæmpe læk af personnumre i Aarhus: Lange lister med fortrolige cpr-numre lå på kommunal hjemmeside

Aarhus For abonnenter

Bekymret familiefar kæmper for at få vished: Har mine børn leget i giftigt brandskum og taget skade af det?

Østjylland

Tilhængere af Kattegat-forbindelsen får mere modstand: Politikere fra Odder, Samsø og Kalundborg stifter en ny Kattegatkomite for at stoppe bro

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Det her er Aarhus’ bedst bevarede hemmelighed

Kultur

Badehotellet-stjerne smed ti kilo: Det har ændret mit liv

Kultur For abonnenter

Århusianske Iomfro er Spot-debutant og efterspurgt af kronprinsparret: - Det er virkelig dejligt, at folk ser en kvalitet i det, jeg laver

Kultur For abonnenter

Filmen 'Margrethe den Første' er storslået, tung og tragisk middelalderspænding

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Værtspar sælger hjertebarn: Restaurant- og festperle ved Brabrandsøens bredder til salg

Erhverv

Droppede drømmejobbet og levede for 1800 kroner om måneden: Bo trak stikket og begyndte at brygge

AARHUS

Den store forvandling: Grønt lys til kæmpebyggerier på villavej i Risskov

Debat For abonnenter

Skal børnene betale prisen for ligestilling?

Sport

Efter dramatisk afslutning i Italien: Bears' Champions League-sæson er allerede slut

Annonce