Annonce
Rejser

Maldiverne tager imod turister

Adaaran Club Rannalhi er et af Adaaran-kædens prismæssigt bedste tilbud på Maldiverne. I den luksuøse ende kan man vælge en villa bygget på pæle ude i vandet og med egen butler. Foto: Adaaran Resorts
Annonce

Hvis man har en ubændig trang til at komme på en eksotisk ferie, er Maldiverne i Det Indiske Ocean en af mulighederne. Turister skal kunne fremvise en negativ covid-19-test, som ved afrejse ikke må være mere end 96 timer gammel. Det er desuden enkelt at blive testet på feriestedet, og alle turister får dagligt målt temperatur.

Hvis man flyver med Emirates, kan badeferien eventuelt kombineres med ophold i Dubai. Flyselskabet har samme krav til negativ test - altså 96 timer.

Et tjek på selskabets hjemmeside viser, at det er muligt at købe en returbillet til 6700 kroner med afrejse fra København og flyskift i Dubai.

Hos Allied Insurance, der arbejder sammen med turistmyndighederne på Maldiverne, kan man købe en rejseforsikring med covid-19-dækning. Den dækker omkostninger ved isolation, medicinsk behandling m.m., oplyser United Spirit Nordic, som i Skandinavien repræsenterer hotelkæden Adaaran Resorts på Maldiverne. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Radikal profil forlader partiet: Jeg kan ikke sidde i gruppe med Rabih Azad-Ahmad

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Aarhus

Væsentlige flere test i det seneste døgn: Aarhus har 92 nye coronasmittede

Annonce