Annonce
forside

Malerier vendt på vrangen

<p>Niels Frank udstiller på Langkær Gymnasium. Pressefoto.</p>

Niels Frank udstiller 26. august til 2. september på Langkær Gymnasium, hvor du kan få indsigt i hans omfattende billedkunstneriske virke.

Annonce
Udstillingen giver en god indsigt i Niels Franks omfattende billedkunstneriske virke.
Læs også: Et mix af alt det bedste
Udstillingens titel "Inside Out" giver et tvist til Festugens tema og synes dækkende for en maleproces, hvor kunstnerens indre bringes i spil i et kunstnerisk udtryk. For selvom Niels Frank oftest inspireres af konkrete naturoplevelser, skabes billederne efter erindringen i kunstnerens eget atelier i ekspressive penselstrøg, som et resultat af temperament og sindsstemning. Derved fremstår Niels Franks oliemalerier som dramatiske og stemningsmættede lyrisk-abstrakte landskaber. Mentale landskaber kunne man passende kalde dem. Men samtidig er maleprocessen påvirket af en nysgerrig, eksperimenterende og undersøgende tilgang fra kunstnerens side, som udvider farvepalettens muligheder.
Læs også: Cluster Square på Klostertorv
Et kæmpestort oliemaleri, "Controled Demolition" (2003), affødt af det amerikanskledede angreb på Irak, udsmykker lærerværelset, og må opfattes som et af Niels Franks hovedværker.
Langkaer Gymnasium, HF and IB World School, Kileparken 25, 8381 Tilst. 26. august til 2. september.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Aarhus

Dagens corona-tal i Aarhus: Et skridt frem søndag og et tilbage mandag

Annonce