Annonce
Aarhus

59-årig begår selvmord under fængsling i Aarhus-sag om sexovergreb: Fundet livløs i arrest

En sag om mulige sexovergreb mod en 10-årig pige har ført til et selvmord under en varetægtsfængsling. Arkivfoto
59-årig mand var fængslet i sag om overgreb mod en 10-årig pige. Manden blev søndag morgen fundet livløs i arresten i Hobro

AARHUS: En 59-årig mand har begået selvmord under en varetægtsfængsling i en Aarhus-sag om sexovergreb på en pige.

Det fortæller Lokalavisen Aarhus.

Ifølge Århus Stiftstidendes oplysninger sad manden varetægtsfængslet i arresten i Hobro, hvor han søndag kort efter kl. 8.00 blev fundet livløs.

Der blev tilkaldt en ambulance, men den varetægtsfængslede stod ikke til at redde.

- Vi får en søndag kl. 08.21 en melding om hændelsen i arresten i Hobro. Jeg formoder, at der nu venter en undersøgelse af omstændighederne, forklarer vagtchef Mogens Hougesen fra Nordjyllands Politi, der omfatter Hobro.

Annonce

Nægtede sig skyldig

I torsdag blev den 59-årige varetægtsfængslet ved Retten i Aarhus i en sag om sexovergreb på en 10-årig pige.

Ifølge Lokalavisen Aarhus nægtede han sig skyldig.

Den 10-årige piges mor fra Ebeltoft er også varetægtsfængslet i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce