Annonce
Aarhus

59-årig begår selvmord under fængsling i Aarhus-sag om sexovergreb: Fundet livløs i arrest

En sag om mulige sexovergreb mod en 10-årig pige har ført til et selvmord under en varetægtsfængsling. Arkivfoto
59-årig mand var fængslet i sag om overgreb mod en 10-årig pige. Manden blev søndag morgen fundet livløs i arresten i Hobro

AARHUS: En 59-årig mand har begået selvmord under en varetægtsfængsling i en Aarhus-sag om sexovergreb på en pige.

Det fortæller Lokalavisen Aarhus.

Ifølge Århus Stiftstidendes oplysninger sad manden varetægtsfængslet i arresten i Hobro, hvor han søndag kort efter kl. 8.00 blev fundet livløs.

Der blev tilkaldt en ambulance, men den varetægtsfængslede stod ikke til at redde.

- Vi får en søndag kl. 08.21 en melding om hændelsen i arresten i Hobro. Jeg formoder, at der nu venter en undersøgelse af omstændighederne, forklarer vagtchef Mogens Hougesen fra Nordjyllands Politi, der omfatter Hobro.

Annonce

Nægtede sig skyldig

I torsdag blev den 59-årige varetægtsfængslet ved Retten i Aarhus i en sag om sexovergreb på en 10-årig pige.

Ifølge Lokalavisen Aarhus nægtede han sig skyldig.

Den 10-årige piges mor fra Ebeltoft er også varetægtsfængslet i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hellere nedrivning end alibi-bevaring: Randersvej-eksemplet er komisk

Se nu den stakkels ensomme røde murermestervilla på Kalmargade ved Randersvej. Alene tilbage på en kæmpe byggegrund står den bevaringsværdige villa fra 1933 og vidner om et spøjst forløb fyldt med kompromiser. Hærget, brændt, grafittiovermalet. Fire andre bevaringsværdige bygninger på samme byggegrund måtte lade livet, så omdannelsen af området kunne gå i gang og 171 nye lejligheder og 15 rækkehuse snart kan begynde at vokse op af jorden. Men DEN villa skulle blive, så man ikke fra kommunen gav en bygherre grønt lys til uden videre at fjerne fem boliger, som var udpeget som bevaringsværdige. Men var det nu også den rigtige beslutning? Ingen er i hvert fald særligt tilfredse med resultatet, der er spøjst og en smule fjollet, som formand for foreningen Bykultur Aarhus også tidligere har kaldt det. Den omtalte villa er nemlig bevaringsværdig i kraft af den kontekst, den var opført i. Men når hele konteksten forsvinder, og den i stedet bliver omringet af højt nybyggeri, så er bevaringen decideret komisk. Og nu skal den endda død og pine opføres igen, selvom en brand har spist hele 1. sal, loft og tag og den kommer til at fremstå ny og langt fra original.

Annonce