Annonce
Aarhus

Mand død på Aarhus Hovedbanegård: Faldt ud over rulletrappe

En 50-årig mand tog tilsyneladende fejl af rulletrapperne på Aarhus Hovedbanegård søndag morgen. Manden faldt flere meter ned og døde af sine kvæstelser. Foto: Henrik Lund

En 50-årig mand døde søndag morgen af de kvæstelser, han pådrog sig ved et fald på rulletrapperne på Aarhus Hovedbanegård.

AARHUS: En 50-årig mand mistede tidligt søndag morgen livet, da han faldt ned af en rulletrappe på Aarhus Hovedbanegård.

Ulykken skete klokken 04.53, og politiets undersøgelser på stedet har vist, at den 50-årige tog den forkerte rulletrappe, da han gik ned mod sporene. Manden mistede balancen og faldt ud over rulletrappen, hvorefter han landede flere meter længere nede på perronen.

Han pådrog sig så mange kvæstelser ved faldet, at han omkom umiddelbart efter. Politiet betragter sagen som en tragisk ulykke og foretager sig ikke yderligere i sagen.

- Umiddelbart har ingen brudt loven, så der er ikke mere politimæssigt i det, siger politiet kommunikationsrådgiver Jakob Christiansen til Ritzau.

Mandens pårørende er underrettet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Aarhus Fremad ligger stadig nummer et

Leder For abonnenter

Vold på skolerne: Lærerne OG eleverne skal have hjælp

Det er ikke mange arbejdspladser, hvor over 50 procent af de ansatte oplever trusler og chikane. Men det er ikke desto mindre tilfældet for lærere og pædagoger i nogle af de århusianske skoler. Og det er helt igennem uacceptabelt, at det tal er voksende i øjeblikket. Formanden for Skolelederforeningen mener, at kravet om større inklusion er en af de største forklaringer på den stigende vold og chikane. For øger man kravet til eleverne uden at øge ressourcerne, så står frustrationerne i kø hos elever, der ikke har redskaberne til at følge med. Og det er synd for både børn og ansatte. Samtidig bliver der færre hænder til de mindste i vuggestuer og børnehaver, og derfor hænger ønsket om at finde og håndtere de udadreagerende børn allerede her, i en tynd tråd. Og det vidner om, at konsekvenserne af effektiviseringer og nedskæringer kan komme som forsinkede bølgeskvulp. Derfor kan Aarhus og resten af landet se frem til, at Det Nationale Forskningscenter kommer i bund med deres undersøgelse, hvor de kortlægger fællestrækkene for de skoler, som er hårdt ramt af ballade og vold. På den måde kan en løsning på udfordringer forhåbentligt komme tættere på, for det er helt uacceptabelt, at der er en så vigtig faggruppe, som er så udsat for potentielt ødelæggende adfærd.

Aarhus For abonnenter

Vold og trusler på skoler i Aarhus: Se listen over de kolossale forskelle

Annonce