Annonce
Aarhus

Mand i bil skræmte 11-årig: Mor frygter det var en børnelokker

Mor til 11-årig frygter, at børnelokker er løs i Højbjerg. Foto: Google Maps
En dreng blev søndag aften antastet af en fremmed mand i en bil, der forsøgte at lokke drengen med hjem.

HØJBJERG: En århusiansk mor frygter, at hendes 11-årige søn sent søndag aften blev forsøgt lokket ind i en bil af en ukendt mand.

Det advarer hun om i et opslag på Facebook, der er delt flittigt i adskillige Facebook-grupper i Aarhus og omegn.

Episoden skete ved Fakta i Højbjerg i krydset Holme Møllevej/Chr. X’s Vej. Her kørte en mand i en sort VW, sandsynligvis af mærket Golf, med tonede ruder op på siden af den 11-årige dreng.

Han rullede vinduet ned og spurgte om drengen skulle med hjem. Efter flere forsøg, truede drengen ifølge facebookopslaget med at hente sin far. Det fik føreren af bilen til at stige ud, hvorefter den 11-årige dreng løb hjemad.

Føreren satte sig imidlertid tilbage i bilen og fulgte efter drengen et godt stykke, fortæller drengens mor i opslaget på Facebook.

Episoden blev anmeldt til politiet, som straks videresendte beskeden til patruljerne i området.

- Patruljerne fandt imidlertid ikke noget mistænkeligt, fortæller Østjyllands Politis kommunikationsrådgiver Janni Lundager.

Annonce

Frygt i Højbjerg

Det er politiets umiddelbare vurdering, at der ikke er foregået noget ulovligt, og derfor er der ikke sat nogen egentlig efterforskning i gang.

- Men vi tager selvfølgelig altid den slags henvendelser alvorligt, og vi holder da stadig øje i området, siger kommunikationsrådgiveren.

Den 11-årige dreng beskriver manden som høj, mørk og omkring de 30 år. Derudover beskrives han som ikke dansk af udseende, iført sort jakke og med langt hår i en form for dreadlocks, blå eller grønne øjne, ikke rent dansktalende.

Ligegyldig hvad mandens ærinde var, har han helt sikkert skabt frygt i Højbjerg, og er der tale om en misforståelse, opfordrer Østjyllands Politi manden til at kontakte politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus

Endnu en vej lukket af regnen: Vandet står højt på Nymarksvej

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce