Annonce
Aarhus

Mand i bil skræmte 11-årig: Mor frygter det var en børnelokker

Mor til 11-årig frygter, at børnelokker er løs i Højbjerg. Foto: Google Maps
En dreng blev søndag aften antastet af en fremmed mand i en bil, der forsøgte at lokke drengen med hjem.
Annonce

HØJBJERG: En århusiansk mor frygter, at hendes 11-årige søn sent søndag aften blev forsøgt lokket ind i en bil af en ukendt mand.

Det advarer hun om i et opslag på Facebook, der er delt flittigt i adskillige Facebook-grupper i Aarhus og omegn.

Episoden skete ved Fakta i Højbjerg i krydset Holme Møllevej/Chr. X’s Vej. Her kørte en mand i en sort VW, sandsynligvis af mærket Golf, med tonede ruder op på siden af den 11-årige dreng.

Han rullede vinduet ned og spurgte om drengen skulle med hjem. Efter flere forsøg, truede drengen ifølge facebookopslaget med at hente sin far. Det fik føreren af bilen til at stige ud, hvorefter den 11-årige dreng løb hjemad.

Føreren satte sig imidlertid tilbage i bilen og fulgte efter drengen et godt stykke, fortæller drengens mor i opslaget på Facebook.

Episoden blev anmeldt til politiet, som straks videresendte beskeden til patruljerne i området.

- Patruljerne fandt imidlertid ikke noget mistænkeligt, fortæller Østjyllands Politis kommunikationsrådgiver Janni Lundager.

Annonce

Frygt i Højbjerg

Det er politiets umiddelbare vurdering, at der ikke er foregået noget ulovligt, og derfor er der ikke sat nogen egentlig efterforskning i gang.

- Men vi tager selvfølgelig altid den slags henvendelser alvorligt, og vi holder da stadig øje i området, siger kommunikationsrådgiveren.

Den 11-årige dreng beskriver manden som høj, mørk og omkring de 30 år. Derudover beskrives han som ikke dansk af udseende, iført sort jakke og med langt hår i en form for dreadlocks, blå eller grønne øjne, ikke rent dansktalende.

Ligegyldig hvad mandens ærinde var, har han helt sikkert skabt frygt i Højbjerg, og er der tale om en misforståelse, opfordrer Østjyllands Politi manden til at kontakte politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Bandekonflikt ulmer igen i Aarhus: 23-årig sigtet efter bandeparagraf

Aarhus For abonnenter

Pukkelbump får skældud: Men i virkeligheden elsker mange dem

Annonce