Annonce
112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

To piger på otte år blev i slutningen af maj kontaktet af manden på Bispehavevej i Hasle mod bagsiden af City-kirken Foto: Kim Haugaard
I slutningen af maj fik Østjyllands Politi to henvendelser om en mand, der forsøgte af få børn med hen til hans bil.
Annonce

AARHUS: I slutningen af maj skabte en mand utryghed i Hasle og Åbyhøj, fordi han henvendte sig til børn for at få dem med hen til hans bil.

Nu har Østjyllands Politi været i kontakt med manden, og ifølge politiet er der ingen grund til bekymring.

- Vi har nu været i kontakt med den omtalte mand. Efter vores vurdering, har der ikke været tale om, at hans henvendelser har haft krænkende karakter. Han er gjort opmærksom på, at hans opførsel har skabt bekymring, hvilket han beklager, skriver Østjyllands Politi på twitter.

Den første anmeldelse af manden fik politiet torsdag 28. maj fra en mor, hvis datter sammen med en veninde var blevet kontaktet af en mand.

Moderen fortalte, at hendes datter på otte år og dennes veninde omkring klokken 13.40 havde været på vej hjem fra skole, da de blev kontaktet af en mand på Bispehavevej i Hasle mod bagsiden af City-kirken. Manden var kørt op på siden af pigerne, steget ud af en bil og sagt noget, der lød som ”kom”.

Pigerne var blevet forskrækkede og havde skyndt sig hjem.

Senere samme dag kom der endnu en anmeldelse om en mand, der svarede til beskrivelsen.

Her havde en kvinde stået i haven på Vibyvej i Åbyhøj, mens hendes børn legede ude ved vejen. Kvindens børn kom kort efter og fortalte, at en mand havde sagt ”kom” til dem. Hun gik derfor ud til vejen. Her åbnede manden døren til bagsædet og viste en masse enhjørningebamser og sagde noget om bamser. Kvinden sagde, at det skulle de ikke have noget af og gik med børnene ind i haven igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politikere om tv-optagelser af ældrepleje: Langt værre end vi troede

Danmark For abonnenter

Coronasmittede sundhedspersoner får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce