Annonce
112

Mand overfaldet i bybus ved Gellerup

Det var på Åby Ringvej ved Globus1, at episoden fandt sted. Foto: Google Maps.

GELLERUP: Fredag eftermiddag var gemytterne i kog på en bybus, der standsede ved Globus1 i Gellerup.

Da linje 6A på Åby Ringvej standsede kl. 14.08 ud for Globus 1 kom en 43-årig i håndgemæng med en ukendt gerningsmand, som skubbede den 43-årige ind i bussen, hvor den 43-årige blev tildelt flere slag mod brystet og maven. Den 43-årige afværgede slagene og fik umiddelbart ingen skader.

Umiddelbart foreligger der ikke noget motiv til overfaldet, men politiet efterlyser en cirka 40-årig mand, mellemøstlig af udseende, kraftig af bygning, kronraget. Han var iført en lys jakke og mørke blå bukser.

Østyllands Politi vil også gerne høre fra eventuelle vidner, som har overværet overfaldet. Man kan kontakte politiet på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus For abonnenter

Vandchef vil forebygge katastrofer: Ønsker flere engsøer ved Aarhus

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Annonce