Annonce
112

Vidne så 10-15 bevæbnede mænd stige ud af biler ved McDonalds - så gik de til angreb

En mand blev i nat overfaldet med køller af en gruppe på 10-15 mænd på en p-plads på Randersvej. Tidligere på aftenen var der to knivstikkerier andre steder i byen. Om de tre episoder er relaterede er endnu ikke til at sige. Genrefoto: Katrine Becher Damkjær/Ritzau Scanpix
Det har været en voldsom nat i Aarhus. Efter to knivstikkerier tidligere på aftenen, blev en mand overfaldet med køller på Randersvej.
Annonce

AARHUS: Det var hverken benzin eller BigMac, men regulær bøllebank der var på menuen, da fire biler holdt ind på pladsen mellem McDonalds og Q8 på Randersvej.

Klokken 01.30 natten mellem lørdag og søndag så et vidne 10-15 mænd stige ud af de parkerede biler med køller i hænderne.

- De overfalder en mand, som får bank med køllerne. Vi har været i kontakt med ham efterfølgende, og han er ikke kommet alvorligt til skade, selv om det lyder voldsomt, siger vagtchef ved Østjyllands Politi, Flemming Lau.

Vidnet, som har anmeldt episoden, ser efterfølgende personerne køre fra stedet mod Hasle Ringvej og derefter imod Trillegården.

Ligesom i aftenens to tidligere sager med knivstikkerier, er oplysningerne om gerningsmændene sparsomme.

Anmelderen kunne ikke beskrive bilerne udover at det ene registreringsnummer startede med GE73***.

- Så også her vil vi meget gerne høre fra folk, der kunne have kendskab til episoden, eller som har set noget, siger Flemming Lau.

Om overfaldet og nattens to knivstikkerier er relateret til den verserende bandekonflikt, er ikke til at sige.

- Men det er klart, at det indgår i vores overvejelser, om det kan have en sammenhæng, og om episoderne er en del af den igangværende konflikt. Men vi kan ikke konkludere noget på nuværende tidspunkt, siger Flemming Lau.

Østjyllands politi kan kontaktes på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Krav om mundbind i busser og letbane: Smilet er gemt af vejen i Smilets By

Aarhus

Holder formen ved lige i AGF: Jens Jønsson har mod på et nyt eventyr

Aarhus

Corona-smitte: Halvdelen af nye tilfælde kommer fra Aarhus

Aarhus For abonnenter

Da Aarhus blev slået tilbage til start: Coronavirus har taget Smilets By i førergreb

Annonce