Annonce
112

Mand satte ild til bil: Politiet arresterede ham hurtigt

Bilejeren fik hurtigt slukket ilden i sin bil, og politiet fandt hurtigt frem til den 22-årige, der gik rundt i området med toiletpapir i hånden. Netop toiletpapir var brungt til ildspåsættelsen. Foto: Kim Haugaard/Scanpix
22-årig mand fremstilles onsdag i grundlovsforhør. Han forsøgte tirsdag at brænde bil af i Skødstrup.

SKØDSTRUP: En 22-årig mand, der sent tirsdag proppede en klump papir i benzintanken til en bil og satte ild på i Skødstrup, blev hurtigt fanget og sigtes ny for brandstiftelse.

Det sker i et grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 12.00, hvor Østjyllands Politi fremstiller ham.

Den 22-årig mand sigtes for forsøg på brandstiftelse tirsdag kort før midnat klokken 23.42. Det sker efter, han havde sat en klump papir med ild i ned i påfyldningshullet på en bil, der holdt parkeret på Engskovbakken i Skødstrup. Det blev dog opdaget af bilens ejer, der hurtigt fik det slukket, oplyser politiet.

Mens betjente på stedet var ved at sikre beviser, blev de kontaktet af vidner, som havde set en mistænkelig person, der kom gående med en rulle toiletpapir under armen. Betjentene satte hurtigt til fods i den retning, hvor den pågældende skulle være gået, og fandt dér den 22-årige mand, der blev anholdt og sigtet for forsøg på brandstiftelse.

En stribe bilbrande har hærget Aarhus og flere forstæder i løbet af efteråret. Grundlovsforhøret kan måske kaste lys over, om den 22-årige har forbindelse til nogle af de øvrige bilbrande.

Af hensyn til den videre efterforskning vil anklagemyndigheden anmode om dørlukning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce