Annonce
Alarm 112

Mand sigtet for vold mod person i offentlig tjeneste: DSB-medarbejder overfaldet, da han bad mand tage mundbind på

DSB-medarbejder blev onsdag morgen overfaldet på banegården i Aarhus. Arkivfoto: Kim Haugaard
En 47-årige har efterfølgende forklaret, at han handlede i selvforsvar. Han blev dog anholdt og er nu sigtet for vold mod en person i offentlig tjeneste.
Annonce

AARHUS: En DSB-medarbejder blev onsdag morgen overfaldet på banegården i Aarhus. Han forklarede efterfølgende til betjente fra Østjyllands Politi, at han havde bedt en mand, der sad på en bænk på banegården, om at tage mundbind på. Da manden nægtede, blev han bedt om at forlade banegården, og det fik ham til at hælde noget af sin øl ud over DSB-medarbejderen.

Flere vidner forklarede til politiet at de havde set, hvordan manden efterfølgende tog nogle skilte på banegården og kastede på medarbejderen, ligesom han også tildelte ham nogle slag med et par af skiltene.

DSB-medarbejderen havde fået nogle skrammer i ansigtet, men han var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade.

Manden, der stod bag overfaldet, var der derimod ingen spor af - han stak af, da han hørte, at politiet var på vej.

45 minutter efter bataljen på banegården ringede en 47-årig mand selv til politiet og fortalte, at han stod på banegården og gerne ville tale med politiet om en episode.

Patruljen kørte til stedet og kunne hurtigt konstatere, at den 47-årige svarede til det signalement, vidnerne havde givet. Den 47-årige forklarede, at han havde handlet i selvforsvar, men han blev anholdt og sigtet for vold mod en person i offentlig tjeneste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce