Annonce
Aarhus

Mand slået ned: Vidner efterlyses

Den 48-årige var forslået, da politiet kort efter midnat nåede frem til ofret. Foto: Scanpix
En 48-årig mand blev overfaldet ved midnat natten til onsdag i Aarhus Midtby af fire arabisk udseende mænd.

AARHUS: Politiet søger vidner til et overfald i Aarhus Centrum, hvor en 48-årig mand blev overfaldet af fire arabisk udseende mænd natten til onsdag.

Østjyllands Politi fik natten til onsdag klokken 00.14 en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet af tre-fire mænd på Jens Christian Skous Vej i Aarhus Centrum. Da patruljen kom frem, mødte den en 48-årig mand, som havde fået en del knubs og mindre skader.

Han fortalte, at han var blevet overfaldet af en gruppe mænd, som han ikke kendte. De havde slået ham flere gange på kroppen og i ansigtet. Årsagen til overfaldet er ukendt, men skyldes muligvis en uoverensstemmelse mellem den 48-årige og en anden mand, han havde mødt tidligere på aftenen.

Et vidne gav følgende beskrivelse af mændene:

• Arabiske af udseende • Ca. 20-25 år • Ca. 170-180 cm høj • Iført mørkt tøj • Den ene trak en rød/lyserød mountainbike

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner til overfaldet, eller fra folk, der har en formodning om, hvem gerningsmændene er. Oplysninger kan gives via telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spørgsmål om habilitet: Jamen, er det ikke bare politik

Bünyamin Simsek er en kontant mand, rap og skrap i replikken. Som medlem af Venstres gruppe på syv er hans indflydelse i Aarhus Byråd begrænset. Blokken af socialdemokraterne og deres medspillere SF, Enhedslisten og Radikale kan skabe flertal, så rådmanden for teknik og miljø kan have svært ved at komme igennem med sine ideer. Sådan er politik. Så Simsek forsøger at markere sig på andre måder. Han har ikke spor imod at diske op med anderledes og provokerende ideer og forslag, og han går ikke af vejen for en god diskussion og et verbalt slagsmål. For eksempel som da han gik ind i sagen om p-pladserne ved fiskeforretningerne på havnen for nylig. Her tog han parti for de erhvervsdrivende, helt i pagt med Venstres holdninger. Det er også, hvad han gør i den sag, der nu er til diskussion. To medlemmer af byrådet mener, at Simsek har været lovlig tæt på erhvervsmanden Martin Busk, der har interesser i Risskov. De to byrådskolleger mener, at Simsek har været lidt for langt fremme i skoene i en sag, hvor Busk har søgt om lov til at udstykke en grund på Rolighedsvej 16 A i Risskov i to. Juridisk Afdeling i Aarhus Kommune har behandlet klagen fra de to politikere, og svaret er utvetydigt: Simsek er ikke inhabil i sagen. Rådmanden har holdt møder med Busk, de to er medlemmer af den samme forening, Det Borgerlige Skydeselskab, og de har været på rejser i Tyrkiet sammen med en del andre. Så de to klagere fra Enhedslisten og Radikale synes, de taler rigeligt meget sammen. Men er det ikke bare politik, det Simsek har gjort? Politikere går ind i et parti, der passer med deres synspunkter, og plejer interesser for de mennesker, som er på samme politiske linje. Det gør vel ikke kun Simsek, men det gør alle andre politikere. Det er en del af deres job. Og de forsøger at fremme de synspunkter, som deres parti og de selv repræsenterer. Så længe indstillinger til byrådet og afgørelser, de træffer, er inden for de gældende love og regler er der ingenting at komme efter. Det er vel også det, juridisk afdeling siger med afgørelsen.

Aarhus For abonnenter

Mads mistede sin lillebror til sjælden kræftsygdom: 'Jeg har aldrig oplevet noget, der var mere smertefuldt'

Annonce