Annonce
112

Mand stukket med kniv i lår og overkrop: Overfaldet på stisystem

En 20-årig mand blev natten til tirsdag overfaldet med kniv, men der gik noget tid, før han opdagede, at han blødte. Foto: Kim Haugaard
Politiet efterlyser vidner, der kan have set noget ved multibanen ved Vorrevangsskolen.

AARHUS: Østjyllands Politi fik natten til tirsdag kl. 03.25 en anmeldelse fra en 20-årig mand, der oplyste, at han ca. en halv time tidligere var blevet stukket med en kniv.

Den 20-årige mand forklarede politiet, at han kl. ca. 02.45 gik på stien ved multibanen ved Vorrevangskolen i Aarhus N, da han var blevet overfaldet af en mand, der havde stukket ham med en kniv. Den 20-årige har forklaret, at der gik lidt tid, før han opdagede, at han var blevet stukket, idet han kunne mærke, at han blødte. Det viste sig, at han var blevet stukket i låret og i siden af overkroppen. Politiet foretog en række undersøgelser på stedet, men det lykkedes ikke at finde nogen spor af gerningsmanden. Gerningsmanden beskrives som:

  • Lys i huden
  • Ca. 180 cm høj
  • Almindelig til slank af bygning
  • Var iført en sort hættetrøje og sorte bukser
  • Over ansigtet bar han en skimaske som dækkede hans næse og mund

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan have set noget ved multibanen ved Vorrevangskolen i tidsrummet fra kl. 02.45 til 03.25. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Tog på Odderbanen springer stationer over – og det bliver de ved med et stykke tid endnu

Annonce