Annonce
Alarm 112

Mand viftede med revolver på åben gade: Politiet fik travlt, men den var ikke så farlig

En patrulje fra Østjyllands Politi rykkede hurtigt til det nordlige Aarhus, da der indløb anmeldelse om, at en mand viftede med en revolver på åben gade. Arkivfoto: Axel Schütt
Annonce

AARHUS: Østjyllands Politi blev onsdag formiddag kaldt til Herambsgade i Aarhus N, efter at en bekymret borger havde anmeldt, at der ud for nogle boliger på vejen stod en mand, der viftede med en revolver.

Manden stod sammen med to andre, og han pegede rundt med revolveren ude på åben gade, lød det fra anmelderen.

Den slags anmeldelser tager Østjyllands Politi naturligvis meget alvorlig, derfor rykkede politiet straks ud. På stedet fortalte vidner, at manden var gået ned i et kælderrum i nærheden. Betjentene trængte ind i kælderen og anholdt en 45-årig mand, som befandt sig derinde.

Det viste sig imidlertid, at revolveren ikke var så farlig som frygtet - i virkeligheden var der tale om en lighter, som den 45-årige havde viftet med. Lighteren var udformet fuldstændigt som en revolver.

Han havde været ude at gå med to venner og havde tilsyneladende ikke tænkt over konsekvenserne ved at lege på den måde med lighteren.

Den 45-årige blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden ved at pege rundt med en pistollignende genstand i det offentlige rum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce