Annonce
Kultur

Manden bag monsterhittet "Fade to gray", Midge Ure, gæster Aarhus

Midge Ure, manden bag de to kendte udgivelser "Visage" og "Vienna", har i 40 år haft en stor solokarriere siden dagene med Ultravox. Nu kommer han til Danmark og spiller to koncerter til december, den ene på Train. PR-foto

Aarhus: Midge Ure, manden bag to af de største popudgivelser ved indgangen til 80'erne, kommer til Aarhus.

Visage udsendte sin debutplade med ørehængeren "Fade To Grey", og Ultravox kom på gaden med albummet "Vienna", der storhittede med sangen af samme navn. Midge Ure var medforfatter på begge albums, som han også var med til at indspille og producere.

Der er nu gået næsten 40 år, og Midge Ure har et brændende ønske om at fejre jubilæet på ekstraordinær vis, når han i slutningen af året drager på en omfattende turné og giver to koncerter i Danmark sammen med Band Electronica.

Det vil de gøre ved at fremføre hele "Vienna"-albummet samt markante numre fra "Visage". Det bliver første gang nogensinde, at "Vienna" spilles live i sin helhed, og det er også første gang, at mange af sangene fra "Visage" præsenteres for et koncertpublikum. Derudover kan publikum forvente andre highlights fra Ultravox' og Midge Ure's solokarriere.

Midge Ure og Band Electronica spiller på Train 17. december.

Annonce
Elektronisk synthesizer-pop af den mere kuldslåede karakter var Midge Ures og Ultravox' varemærke i slutningen af 70'erne og begyndelsen af 80'erne. Nu kommer Midge Ure og Band Electronica til Danmark for at genoplive genren. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce