Annonce
AGF

Manden bag superligaens hurtigste hattrick stopper i Werder Bremen

Sådan ser man ud, når man har scoret tre mål på tre minutter og 50 sekunder. Foto: Claus Fisker/Scanpix

FODBOLD: 3 minutter og 50 sekunder.

Superligaens hurtigste hattrick tog bare halvdelen af den tid, det tager at koge et æg.

Langt de fleste AGF-tilhængere husker nok stadig den august aften tilbage i 2012, hvor Aron Jóhannsson fra det ene øjeblik til det andet pludselig viste sig som en ren målmaskine. Og for lige som at understrege, at hattricket ikke var nogen tilfældighed, nettede han lige en ekstra gang i begyndelsen af 2. halvleg af kampen i Horsens.

Aron Jóhannsson havde ellers lidt svært ved at finde vej til modstandernes mål, efter han kom til AGF, men efter hattricket i Horsens kom der for alvor hul på bylden, og i de næste fem optrædener i AGF-trøjen fandt han vej til modstandernes net syv gange.

Den slags rygtes i fodboldkredse og resulterede i en kontrakt med hollandske AZ Alkmaar. Her var succesen stor nok til, at han i august 2015 blev solgt til Werder Bremen i den tyske Bundesliga.

Tiden i tysk fodbold blev - blandt andet på grund af en lang række skader - imidlertid aldrig nogen succes og kontrakten der udløber til sommer bliver ikke forlænget.

- Han har været ramt af mange uheld. Derfor er vi også enige om, at det give mere mening for ham at prøve noget andet, siger sportschef i Werder Bremen Frank Baumann til den tyske avis Weser Kurier.

Derfor tager Werder Bremen afsked med Aron Jóhannsson, når den tyske klub lørdag slutter sæsonen på hjemmebane mod RB Leipzig.

Det blev til 27 kampe og fire mål i Bundesligaen for den 28-årige angriber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Bet for AGF: Zach Duncan ude i 9-12 måneder

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

AGF

Så du Helmigs nye live-udgave af Malaga? Se eller gense hans hyldest til Aarhus her

Annonce