Annonce
Erhverv

Mangaard satser på innovationsrejser og internationalt samarbejde

Mangaard Travel Group er en del af det globale netværk International Travel Partnership (ITP), som tæller 50 erhvervsrejse-arrangører i hele verden. - Vi har været med i mange år, og det giver vores internationale kunder en masse fordele, som vi skal slå endnu på i fremtiden, siger Hans Mangaard. Foto: Henrik Skov Anhøj

Åbyhøj-virksomhed er en af 50 rejsearrangører med fokus på erhvervskunder i et globalt netværk. På den måde kan danske virksomheder få samme service, som de er vant til overalt i verdenen.

AARHUS: Enhver branche har sine messer rundt i verdenen, hvor virksomheder sender sine medarbejdere hen for at hente ny inspiration hjem.

Hos Mangaard Travel i Åbyhøj ved Aarhus fylder de forretningsmæssige grupperejser omkring 10 procent af den samlede omsætning. Men der er også en anden måde at tanke viden på, og det behøver ikke nødvendigvis være fra sin egen branche, vurderer Hans Mangaard, der har 40 års erfaring med at arrangerer erhvervsrejser.

Derfor er Mangaard Travel Group klar med et nyt koncept: Europæiske innovationsrejser. Tanken er at lande et sted i Europa, hvor deltagerne på turen i to-tre dage eller mere besøger virksomheder og dykker ned i et specifikt emne.

- Det kunne for eksempel være i München, hvor Danmark har et af sine syv innovationscentre i verden, og hvor et besøg på BMW-fabrikken er en oplagt mulighed. I forhold til et messebesøg vil der være tid til at gå i dybden fremfor at se så meget som muligt samtidig med, at medarbejdere fra flere virksomheder kan være med på samme tur, og på den måde får man udvidet sit netværk. Vi har altid haft på erhvervsrejser på programmet, men dette er et nyt produkt i vores portefølje, siger Hans Mangaard.

Lokal service - globale fordele

Mangaard Travel Group har i årrække været medlem af de globale netværk ITP (International Travel Partnership), der tæller en lang række erhvervsrejsebureauer fra hele verden. Samlet set af ITP-partnerne kontorer i mere end 50 lande. Det er eksempelvis engelske Ian Allan Travel, tyske First Business Travel, hollandske Maritime Travel, svenske Resia og danske Mangaard Travel Group.

- Mange store virksomheder ønsker en international løsning for dem selv og deres datterselskaber rundt omkring. Via vores fælles onlinesystem kan kunder reservere fly og hoteller overalt i verdenen, samle deres travelmanagement ét sted, få rejsestatistikker for enkelte lande og samtidig have en lokal kontakt med personer, de kender og som snakker samme sprog. Det sikrer nærhed og tryghed for kunden, og det kan vi mærke, at mange virksomheder sætter stor pris på. Partnerskaber betyder, at vi kan tilbyde lokal service og globale fordele på samme tid, og det kommer vi til at slå endnu mere på i fremtiden, slutter Hans Mangaard.

Annonce
Kultur For abonnenter

Aarhus Street Food udvider: Ombygning giver plads til nye køkkener og flere siddepladser til gæsterne

Danmark

Onsdagens coronatal: Rekord i smittetal - for første gang over 5.000 smittede på ét døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Corona-stramning i Aarhus: Børn skal afleveres udenfor børnehaven og skolers julefester aflyses

Kultur For abonnenter

Derfor kommer Muhammed-tegningerne ikke med på  museum for bladtegninger i Den Gamle By

Alarm 112

Kattegat truer Kattegatcenteret: Beredskabet kæmper for at holde vandet ude

Aarhus

Aarhus blev i første omgang snydt for det sjove sne: - Jeg er ret sikker på, I vågner op til det torsdag

For abonnenter

Mette F. opfordrer til at tage imod tredje stik - men vil ikke tvinge nogen

AGF For abonnenter

Stiften finder historiens bedste AGF-spillere: Se nummer 41 til 50

Erhverv

Fjerkræslagteri i Gedved er ramt af modgang: - Født optimist, det skal man være

Aarhus

1200 læger afleverer underskrifter med støtte til kollegaer: - Håndteringen af sygeplejerskernes overenskomstforhandlinger har været en katastrofe

Susanne mistede sin mor og lillebror, da et fly ramte familiens hus: - Vorherre og jeg er ikke på talefod

Alarm 112

Politiet efterlyste ældre mand: Fundet i god behold af familien

Aarhus For abonnenter

Fem spørgsmål til coronaeksperten: Skal vi være bange eller glade for Omikron-varianten?

Erhverv

Salling har brudt overenskomst i mere end 20 år: Udbetalte ikke overarbejde efter reglerne

Annonce