Annonce
Erhverv

Mangaard satser på innovationsrejser og internationalt samarbejde

Mangaard Travel Group er en del af det globale netværk International Travel Partnership (ITP), som tæller 50 erhvervsrejse-arrangører i hele verden. - Vi har været med i mange år, og det giver vores internationale kunder en masse fordele, som vi skal slå endnu på i fremtiden, siger Hans Mangaard. Foto: Henrik Skov Anhøj

Åbyhøj-virksomhed er en af 50 rejsearrangører med fokus på erhvervskunder i et globalt netværk. På den måde kan danske virksomheder få samme service, som de er vant til overalt i verdenen.

AARHUS: Enhver branche har sine messer rundt i verdenen, hvor virksomheder sender sine medarbejdere hen for at hente ny inspiration hjem.

Hos Mangaard Travel i Åbyhøj ved Aarhus fylder de forretningsmæssige grupperejser omkring 10 procent af den samlede omsætning. Men der er også en anden måde at tanke viden på, og det behøver ikke nødvendigvis være fra sin egen branche, vurderer Hans Mangaard, der har 40 års erfaring med at arrangerer erhvervsrejser.

Derfor er Mangaard Travel Group klar med et nyt koncept: Europæiske innovationsrejser. Tanken er at lande et sted i Europa, hvor deltagerne på turen i to-tre dage eller mere besøger virksomheder og dykker ned i et specifikt emne.

- Det kunne for eksempel være i München, hvor Danmark har et af sine syv innovationscentre i verden, og hvor et besøg på BMW-fabrikken er en oplagt mulighed. I forhold til et messebesøg vil der være tid til at gå i dybden fremfor at se så meget som muligt samtidig med, at medarbejdere fra flere virksomheder kan være med på samme tur, og på den måde får man udvidet sit netværk. Vi har altid haft på erhvervsrejser på programmet, men dette er et nyt produkt i vores portefølje, siger Hans Mangaard.

Annonce

Lokal service - globale fordele

Mangaard Travel Group har i årrække været medlem af de globale netværk ITP (International Travel Partnership), der tæller en lang række erhvervsrejsebureauer fra hele verden. Samlet set af ITP-partnerne kontorer i mere end 50 lande. Det er eksempelvis engelske Ian Allan Travel, tyske First Business Travel, hollandske Maritime Travel, svenske Resia og danske Mangaard Travel Group.

- Mange store virksomheder ønsker en international løsning for dem selv og deres datterselskaber rundt omkring. Via vores fælles onlinesystem kan kunder reservere fly og hoteller overalt i verdenen, samle deres travelmanagement ét sted, få rejsestatistikker for enkelte lande og samtidig have en lokal kontakt med personer, de kender og som snakker samme sprog. Det sikrer nærhed og tryghed for kunden, og det kan vi mærke, at mange virksomheder sætter stor pris på. Partnerskaber betyder, at vi kan tilbyde lokal service og globale fordele på samme tid, og det kommer vi til at slå endnu mere på i fremtiden, slutter Hans Mangaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce