Annonce
Erhverv

Mangaard satser på innovationsrejser og internationalt samarbejde

Mangaard Travel Group er en del af det globale netværk International Travel Partnership (ITP), som tæller 50 erhvervsrejse-arrangører i hele verden. - Vi har været med i mange år, og det giver vores internationale kunder en masse fordele, som vi skal slå endnu på i fremtiden, siger Hans Mangaard. Foto: Henrik Skov Anhøj

Åbyhøj-virksomhed er en af 50 rejsearrangører med fokus på erhvervskunder i et globalt netværk. På den måde kan danske virksomheder få samme service, som de er vant til overalt i verdenen.

AARHUS: Enhver branche har sine messer rundt i verdenen, hvor virksomheder sender sine medarbejdere hen for at hente ny inspiration hjem.

Hos Mangaard Travel i Åbyhøj ved Aarhus fylder de forretningsmæssige grupperejser omkring 10 procent af den samlede omsætning. Men der er også en anden måde at tanke viden på, og det behøver ikke nødvendigvis være fra sin egen branche, vurderer Hans Mangaard, der har 40 års erfaring med at arrangerer erhvervsrejser.

Derfor er Mangaard Travel Group klar med et nyt koncept: Europæiske innovationsrejser. Tanken er at lande et sted i Europa, hvor deltagerne på turen i to-tre dage eller mere besøger virksomheder og dykker ned i et specifikt emne.

- Det kunne for eksempel være i München, hvor Danmark har et af sine syv innovationscentre i verden, og hvor et besøg på BMW-fabrikken er en oplagt mulighed. I forhold til et messebesøg vil der være tid til at gå i dybden fremfor at se så meget som muligt samtidig med, at medarbejdere fra flere virksomheder kan være med på samme tur, og på den måde får man udvidet sit netværk. Vi har altid haft på erhvervsrejser på programmet, men dette er et nyt produkt i vores portefølje, siger Hans Mangaard.

Lokal service - globale fordele

Mangaard Travel Group har i årrække været medlem af de globale netværk ITP (International Travel Partnership), der tæller en lang række erhvervsrejsebureauer fra hele verden. Samlet set af ITP-partnerne kontorer i mere end 50 lande. Det er eksempelvis engelske Ian Allan Travel, tyske First Business Travel, hollandske Maritime Travel, svenske Resia og danske Mangaard Travel Group.

- Mange store virksomheder ønsker en international løsning for dem selv og deres datterselskaber rundt omkring. Via vores fælles onlinesystem kan kunder reservere fly og hoteller overalt i verdenen, samle deres travelmanagement ét sted, få rejsestatistikker for enkelte lande og samtidig have en lokal kontakt med personer, de kender og som snakker samme sprog. Det sikrer nærhed og tryghed for kunden, og det kan vi mærke, at mange virksomheder sætter stor pris på. Partnerskaber betyder, at vi kan tilbyde lokal service og globale fordele på samme tid, og det kommer vi til at slå endnu mere på i fremtiden, slutter Hans Mangaard.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Skoler og institutioner under ekstremt pres: Flere steder er mere end halvdelen af de ansatte ramt af sygdom

Danmark

Onsdagens smittetal sætter ny rekord - nærmer sig 39.000 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Trods stribevis af drukneulykker: Hegn langs havnen er ikke kommunens livret

Aarhus For abonnenter

Efter drukneulykke: Jonas mistede også en ven i havnen - Vi bliver nødt til at overveje hegn

Sport

Erfaren stregspiller forlader Skanderborg-Aarhus: Tager til svensk klub

Alarm 112

24-årig fik beslaglagt sin søsters bil: Kørte 111 km/t på Silkeborgvej

Så meget kan din bil sladre om dig og din kørsel: - Det korte svar er alt, man kan forestille sig

Aarhus For abonnenter

Mennesker med magt: Her er Bente Byudvikling

Erhverv

Med millionopbakning er ny århusiansk hjælpe-app endelig i luften: - Vi skal være Europas største

AGF

AGF arver en halv million kroner fra fan: Han elskede sport og havde to fjernsyn, så han kunne se det hele

For abonnenter

Klokken 11.50 i går døde Knud-Erik Dam - han besluttede det selv og så frem til det

Alarm 112

Far til tiltalt for masseskyderier: Vi har forsøgt at få hjælp

Aarhus For abonnenter

Ny rådmand varsler flere slanke højhuse: Fortætning er ikke et skældsord - det kan være godt for byen

Aarhus

Smittetallet brager igennem loftet: Ny rekord på landsplan og fortsat høj smitte i Aarhus

Annonce