Annoncørbetalt indhold

Mangler du aktiviteter i København?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

København byder på et væld af muligheder og aktiviteter, og det kan selv for den inkarnerede københavner være uoverskueligt. Så uanset om du lige er flyttet til København eller har været bosat her i adskillige år, så kender du til følelsen. Det kan være alt fra madoplevelser og koncerter til kunstudstillinger og kreative værksteder.


Annonce

Netop sidstnævnte, kreative værksteder, er en af de mange aktiviteter i København, som vinder indpas med hastige skridt. Her har The Fiddlery, et nystartet koncept, set sin plads i samfundet og givet dig en samlet pakkeløsning. Deres vision er at give alle muligheden for kreativ udfoldelse uanset kompetencer. Selv dig med to tommelfingre skal kunne udtrykke sig kunstnerisk.


Konceptet er simpelt og ligetil, og du kan fumle dig vej i et kreativt fællesskab. The Fiddlery tilbyder flere forskellige aktiviteter i København i ét stort lokale. Du kan nemlig både lave keramik, smykker, strikke, beklæde lærreder med din kunst og skabe anden kreativitet i værkstedet.


Der er derfor rig mulighed for flere slags aktiviteter under samme tag. Så står du og mangler den næste aktivitet for familien, så tag dem med ind med et daypass og prøv nogle af alle jeres kunstneriske evner af.Kreativ udfoldelse og håndværk i København er en voksende tendens


Corona har startet en trend. Som de fleste nok har gennemskuet, har kreativ udfoldelse og fordybelse sneget sig ind i de fleste hjerter. Det viser sig også på scenen for aktiviteter i København, da flere små værksteder dukker op rundt omkring, og perler og keramik bliver revet af hylderne rundt i diverse hobbyforretninger.


Det er nye hobbyer, som vi ved er kommet for at blive, da danskerne har set større glæde i ro og fordybelse fremfor stress i den hurtige omskiftlige hverdag. Det er ikke kun i København, hvor strikken og kreamikken stormer frem på hobby-listerne, men også i alle andre dele af Danmark.


Aktiviteter i København året rundt


Der er adskillige ting at lave i København om sommeren, i alt fra bådudlejning, udflugter, udendørskoncerter og madoplevelser og film under åben himmel og meget mere. Men som de fleste københavnere nok ved, har byens gader ikke samme pulserende stemning om vinteren, da mange opholder sig inden døre.


MEN kreative værksteder holder gang i dine aktiviteter, også om vinteren. Selv den mørkeste december morgen kan du finde noget at foretage dig i København. The Fiddlery er en af mulighederne, hvor du kan sætte dig ned med dit favorit håndværksarbejde og nørde hele den mørke morgen væk.


Af forskellige aktiviteter er der mulighed for både drop-in tider, når det end passer dig at kigge forbi. Derudover har du, som abonnerende medlem, også mulighed for at deltage i kursus forløb, workshops og events. Du kan købe materialer til selv de mindste kreative tanker i værkstedet, så du slipper for besværet med lærreder, pensler, ler, garn og meget andet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.