Annonce
Aarhus

Marc Rieper sælger ud ved åen

vi må videre. Marc og Charlotte Rieper har haft fem et halvt spændende - men også til tider hårde år - som hotelejere. Foto: Kim Haugaard

Marc Rieper søger nye udfordringer og over­drager efter fem år å-restauranten Hotel Philips’ nøgler til Prins Ferdinands ejer, Martin Lemvig. Riepers Hustru afhænder samtidig nabo-cafeen Essens til diskoteksejer Thomas Hinze.

Marc Rieper var sjældent til at stoppe, når han først erobrede bolden i forsvaret. Så var det frem over banen. Den tidligere landsholdsspiller søger igen nye udfordringer og har givet nøglerne til Hotel Philip ved åen videre til Martin Lemvig, der er kendt i det århusianske restaurationsmiljø som manden bag gourmetrestauranten Prins Ferdinand i Den Gamle By.

Alting bliver dog ikke ved det gamle, når Martin Lemvig 1. juni overtager Philips 12 hotelværelser og restaurant. Mens kvaliteten på menu­kortet fortsat er i top, sættes prisen lidt ned i det nye brasserie, så århusianeren også en almindelig onsdag kan invitere partneren ud på adressen Åboulevarden 30.

Spændende år
Marc Rieper og hustruen Charlotte har drevet Hotel Philip i fem og et halvt år. Senest er nabo-cafeen Essens kommet til, og den afhændes også. Køberen er Thomas Hinze, der blandt andet er kendt for at drive diskoteket Blender tæt på åen i Telefonsmøgen.

»Det har været nogle spændende år, som også har budt på nogle mindre sjove perioder. Charlotte og jeg har syntes, det var sjovt. Nu vil vi prøve noget helt andet,« siger Marc Rieper.

Den tidligere stjernespiller med en fortid i skotsk og engelsk fodbold er bestyrelsesmedlem i AGF Fodbold. Han har flere fremtidsudsigter i kikkerten, men vil ikke afsløre præcis, hvad det drejer sig om. Det bliver dog et liv uden for restaurationsbranchen.

34-årige Martin Lemvig kaster sig ud i en mindre ombygning af Hotel Philips restaurant. Han har siden 2001 drevet Prins Ferdinand - og skal nu også kalde sig hotel­ejer på visitkortet.

»Hotel har jeg ikke tidligere prøvet kræfter med. Men det bliver spændende, og som nordjyde søger jeg altid at gå ind i opgaven med en ydmyg holdning,« siger Martin Lemvig.

ny vært. Martin Lemvig (tv) - og her sammen med kok Mads Nybro fra Prins Ferdinand - bliver nu også hotelejer. Foto: Preben Hupfeld
Annonce
Aarhus For abonnenter

Campingplads til foræringspris bygger nyt: - Det kan være de samme kunder, der lejer en campinghytte den ene weekend og tager på storbyferie den næste

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Vild udvikling: Smittetallet fortsætter himmelflugten

Byudvikling For abonnenter

Stor udvidelse af Den Permanente på vej: Kan blive et aktiv for hele Aarhus

Aarhus

Politiet søger vidner til helt umotiveret overfald i Gellerup: Højtråbende og aggressiv mand angreb kvinde

Aarhus

Faxe Kondi-kviktest: Sådan prøver de unge at fuppe sig til en corona-pjækkedag

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

AGF For abonnenter

Stiften mener: Derfor er det en god ide at et nyt stadion 'kun' får plads til 20.000

Sport

Nordmand erstatter nordmand i Aarhus United: Forstærker med forsvarende dansk mester

Aarhus

Serverede guldstøv, candyfloss og glimmer: Populær gourmet-restaurant drejer nøglen om

Fængslet spionchef bruger ikke mulighed for appel til landsret

AGF

Dyrere end forventet: Aarhus Kommune smider 150 millioner kroner ekstra i nyt stadion

Navne For abonnenter

Farvel til en elsket overlæge: Man kan ikke sige noget skidt om Ole Helmig

Erhverv

Kaspers Aarhus-startup går i kødet på betalingsgiganterne: Nu vil en af verdens største virksomheder med på rejsen

Annonce