Annonce
Aarhus

Marc Rieper sælger ud ved åen

vi må videre. Marc og Charlotte Rieper har haft fem et halvt spændende - men også til tider hårde år - som hotelejere. Foto: Kim Haugaard

Marc Rieper søger nye udfordringer og over­drager efter fem år å-restauranten Hotel Philips’ nøgler til Prins Ferdinands ejer, Martin Lemvig. Riepers Hustru afhænder samtidig nabo-cafeen Essens til diskoteksejer Thomas Hinze.

Marc Rieper var sjældent til at stoppe, når han først erobrede bolden i forsvaret. Så var det frem over banen. Den tidligere landsholdsspiller søger igen nye udfordringer og har givet nøglerne til Hotel Philip ved åen videre til Martin Lemvig, der er kendt i det århusianske restaurationsmiljø som manden bag gourmetrestauranten Prins Ferdinand i Den Gamle By.

Alting bliver dog ikke ved det gamle, når Martin Lemvig 1. juni overtager Philips 12 hotelværelser og restaurant. Mens kvaliteten på menu­kortet fortsat er i top, sættes prisen lidt ned i det nye brasserie, så århusianeren også en almindelig onsdag kan invitere partneren ud på adressen Åboulevarden 30.

Spændende år
Marc Rieper og hustruen Charlotte har drevet Hotel Philip i fem og et halvt år. Senest er nabo-cafeen Essens kommet til, og den afhændes også. Køberen er Thomas Hinze, der blandt andet er kendt for at drive diskoteket Blender tæt på åen i Telefonsmøgen.

»Det har været nogle spændende år, som også har budt på nogle mindre sjove perioder. Charlotte og jeg har syntes, det var sjovt. Nu vil vi prøve noget helt andet,« siger Marc Rieper.

Den tidligere stjernespiller med en fortid i skotsk og engelsk fodbold er bestyrelsesmedlem i AGF Fodbold. Han har flere fremtidsudsigter i kikkerten, men vil ikke afsløre præcis, hvad det drejer sig om. Det bliver dog et liv uden for restaurationsbranchen.

34-årige Martin Lemvig kaster sig ud i en mindre ombygning af Hotel Philips restaurant. Han har siden 2001 drevet Prins Ferdinand - og skal nu også kalde sig hotel­ejer på visitkortet.

»Hotel har jeg ikke tidligere prøvet kræfter med. Men det bliver spændende, og som nordjyde søger jeg altid at gå ind i opgaven med en ydmyg holdning,« siger Martin Lemvig.

ny vært. Martin Lemvig (tv) - og her sammen med kok Mads Nybro fra Prins Ferdinand - bliver nu også hotelejer. Foto: Preben Hupfeld
Annonce
Aarhus For abonnenter

Moesgaard Museum beskyldes for at skæmme naturperle: - Det er jo ren Klondike med udsigtstårn og campingvogn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Stiften har været AGF-karaktererne igennem: Her er årets spiller, forårets profil og sæsonens bedste kamp i den rædderlige sæson

Aarhus For abonnenter

Rift om pladserne: Kommunen slukker Aarhus-restaurants drøm om mere udeservering

Alarm 112

To personer løb over for rødt for at nå bus: Begge blev kørt ned og sendt på skadestuen

Aarhus

Champagne kan nydes i enhver anledning: Interessen for mousserende vine er på vej frem

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Erhverv

Kommunen køber kæmpe ejendom i Viby for 34 mio. og har van(d)vittige planer for bygningerne

Sport For abonnenter

Se nedrykningsbraget fra 2. division: Middelfart kæmpede mod Brabrand

Debat

Gå med i Aarhus Pride: For alt for mange er det stadig utrygt at være sig selv

Kultur

Se video: Northsides nye vartegn har tabt pusten

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Byudvikling

Nu kan der bygges tæt i Sonnesgade - men byrådet løfter en pegefinger

Kultur For abonnenter

Jacob og Helle tænker tøj som 'gourmetshopping': Det skal være ærligt og personligt

Sport

Leverede comeback efter pausen: Langskud og scoring på direkte hjørne gav Brabrand første sejr i 11 kampe

Annonce