Annonce
Østjylland

Maria Baagøe Bove sagde farvel

<p>Maria Baagøe Bove bliver afløst i byrådet i resten af perioden af partifællen Jens Anker Hansen fra Ry. Foto: Bollerup</p>

Byrådsmødet onsdag var det sidste for Maria Baagøe Bove (R), der som 19-årig blev valgt til byrådet ved sidste kommunalvalg.

Annonce

Hun skal som led i sin uddannelse arbejde i Nepal det næste halve år og har af den grund trukket sig fra sin post i byrådet. Ved det sidste møde fik hun både blomster og ros fra borgmester Jørgen Gaarde (S).

Maria Baagøe Bove bliver afløst i byrådet i resten af perioden af partifællen Jens Anker Hansen fra Ry. Foto: Bollerup

»Det har været en fantastisk oplevelse af følge dig i toethalvt år i byrådet. Du har sammen med Rasmus Ingemann (V) været et godt yngre bidrag til byrådet. Og du har klaret de opgaver, du har haft, overmåde godt. Blandt andet formandsposten i det midlertidige udvalg for Campus, men også en række andre ting. Ligesom du har stillet dig til rådighed, når vi har haft gæster udefra,« sagde Jørgen Gaarde.

Han roste hende også for en stor seriøsitet og en altid tilstedeværende etik og moral.

»Jeg ved, du er drevet af at gøre en indsats på ngo-området, men jeg håber, du venter tilbage i en eller anden politisk sammenhæng senere,« sagde han.boll-

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF-slutfløjts-podcast: Var der rødt kort? Gu VAR der ej

Coronavirus

Live:  Hver fjerde med corona er ikkevestlig indvandrer eller efterkommer

AGF

David Nielsen om AGF-udvisning: - Det er helt grundlæggende forkert

AGF

Lynudvisning blev dyr for AGF: Taber for anden gang til FC Nordsjælland

Annonce