Annonce
Østjylland

Maria Baagøe Bove sagde farvel

<p>Maria Baagøe Bove bliver afløst i byrådet i resten af perioden af partifællen Jens Anker Hansen fra Ry. Foto: Bollerup</p>

Byrådsmødet onsdag var det sidste for Maria Baagøe Bove (R), der som 19-årig blev valgt til byrådet ved sidste kommunalvalg.

Hun skal som led i sin uddannelse arbejde i Nepal det næste halve år og har af den grund trukket sig fra sin post i byrådet. Ved det sidste møde fik hun både blomster og ros fra borgmester Jørgen Gaarde (S).

Maria Baagøe Bove bliver afløst i byrådet i resten af perioden af partifællen Jens Anker Hansen fra Ry. Foto: Bollerup

»Det har været en fantastisk oplevelse af følge dig i toethalvt år i byrådet. Du har sammen med Rasmus Ingemann (V) været et godt yngre bidrag til byrådet. Og du har klaret de opgaver, du har haft, overmåde godt. Blandt andet formandsposten i det midlertidige udvalg for Campus, men også en række andre ting. Ligesom du har stillet dig til rådighed, når vi har haft gæster udefra,« sagde Jørgen Gaarde.

Han roste hende også for en stor seriøsitet og en altid tilstedeværende etik og moral.

»Jeg ved, du er drevet af at gøre en indsats på ngo-området, men jeg håber, du venter tilbage i en eller anden politisk sammenhæng senere,« sagde han.boll-

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nyt plejehjem for demensramte borgere åbner i Aarhus

Aarhus

Livet i en fredet bygning: - Vi lever på husets præmisser

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce