Annonce
Østjylland

Mariager-virksomhed ser nye muligheder

Aage Vestergaard Larsens administrerende direktør Franz Cuculiza og bestyrelsesformand Gitte Buk Larsen. Pr-foto
Genanvendt plast skal bringe omsætningen over 100 millioner kroner i Aage Vestergaard Larsen A/S.
Annonce

Mariager: For første gang i historien- og efter fem års udviklingsarbejde - lancerer et dansk genanvendelsesfirma, Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager, nu et fuldt produktprogram i post-consumer plast (plast, der har været brugt til dets oprindelig formål mindst en gang).

- Et produktprogram, som er ”vores lille måneskridt” i en verden af plastgenanvendelse, fordi netop det produktprogram skal være med til at sikre virksomheden væksten de næste mange år, beskriver virksomheden selv sit nye initiativ.

Det husstandssorterede plast vil ligeledes inden for de næste par måneder blive en del af produktprogrammet.

Annonce

Efterspurgt mulighed

De plastproducerende virksomheder har nu fået den mulighed, de har efterspurgt i flere år, nemlig at kunne producere højkvalitetsprodukter i genanvendt plast baseret på post-consumer plast uden at gå på kompromis med produktkvalitet og produktionseffektivitet.

Der er et stort ønske i hele samfundet om at kunne være med til at øge genanvendelsesgraden af post-consumer plast i Danmark ved at bruge netop denne genanvendte plast som en råvare til nye produkter. Det ønske kan vi nu opfylde, og vi ser frem til en væsentlig øget aktivitet på såvel omsætning som medarbejderstab her på virksomheden i Mariager.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF For abonnenter

AGF-karakterer: Alt for mange ramte helt ved siden af i Slovenien

Annonce