Annonce
Kultur

Marianne Eihilt: Allans popularitet er synd for de andre

Seerne blæser på dommerkarakterer og stemmer igen fodboldlegenden Allan Simonsen direkte videre til næste Vild med dans.

Alderspræsidenten Allan Simonsen, 60, virker nærmest fredet af seerne i TV2's populære danseshow. Og det går ud over de andre dansepar, mener professionel danser, Marianne Eihilt, der i denne 10. sæson 'Vild med dans' er BT's dommer og danseekspert.

Vild med dans fredag d. 18. oktober 2013. Deltagerne er Allan Simonsen og Sofie Kruuse der danser til Djames Braun

Hun understreger, at Allan Simonsen med fredagens samba-dans har vist klare forbedringer og vurderer det til hans bedste dansepræstation indtil videre. Noget, han fortjener stor ros for, siger Marianne Eihilt, der dog ikke mener, at hans dansepræstation endnu er på højde med flere af de udstemte danseres.

- Bare tag en dygtig danser som Maria Lucia, eller Thomas Ernst, der var ulykkelig over at blive stemt ud sidst. Selv om det er fedt for Allan, går det ud over de andre deltagere, lyder det fra den professionelle danser.

Annonce

Igen i fredags lykkedes det tv-seernes yndling, Allan Simonsen og dansepartner Sofie Kruuse, at samba-danse sig direkte videre i konkurrencen.

Ikke engang en omdans skulle de ud i, takket være sms-stemmer, til trods for, at de som altid fik lavest dommerkarakterer.

Og det paradoks er netop Marianne Eihilts pointe.

- Alle, der er røget ud, er bedre end Allan. Og det kan da heller ikke være tilfredsstillende at slå nogen ud, som man ved, er dygtigere end en selv, siger hun.

Pinefuldt for Skibby

Tidligere har tv-seerne holdt hånden over andre 'Vild med dans'-deltagere. Bedste eksempel er tidligere cykelrytter Jesper Skibby, som trods sin stive dansefacon fik en 4.plads i 2005.

Skibby har selv erkendt, at han til sidst syntes, danse-deltagelsen var pinefuld.

- Jeg syntes egentlig ikke, at det var skide sjovt til sidst. Jeg ville gerne have været ud af programmet før, har Jesper Skibby tidligere sagt til BT.

BT's dommerekspert, Marianne Eihilt, understreger, at hun absolut intet personligt har imod den tidligere fodboldlegende. Snarere tvært imod.

Ingen af de fem andre dansepar behøver næste fredag at frygte konkurrenten Allan Simonsens alternative dansestil. Takket være skuespiller Claes Bangs overraskende, frivillige exit i starten af sæsonen, bliver ingen dansepar stemt ud næste gang.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Moesgaard Museum beskyldes for at skæmme naturperle: - Det er jo ren Klondike med udsigtstårn og campingvogn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Stiften har været AGF-karaktererne igennem: Her er årets spiller, forårets profil og sæsonens bedste kamp i den rædderlige sæson

Aarhus For abonnenter

Rift om pladserne: Kommunen slukker Aarhus-restaurants drøm om mere udeservering

Alarm 112

To personer løb over for rødt for at nå bus: Begge blev kørt ned og sendt på skadestuen

Aarhus

Champagne kan nydes i enhver anledning: Interessen for mousserende vine er på vej frem

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Erhverv

Kommunen køber kæmpe ejendom i Viby for 34 mio. og har van(d)vittige planer for bygningerne

Sport For abonnenter

Se nedrykningsbraget fra 2. division: Middelfart kæmpede mod Brabrand

Kultur

Har du også undret dig over stjernehimlen i to busskure?: Snart får flere af Aarhus' ikoniske champignoner en opfriskning

Kultur

Se video: Northsides nye vartegn har tabt pusten

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Byudvikling

Nu kan der bygges tæt i Sonnesgade - men byrådet løfter en pegefinger

Kultur For abonnenter

Jacob og Helle tænker tøj som 'gourmetshopping': Det skal være ærligt og personligt

Sport

Leverede comeback efter pausen: Langskud og scoring på direkte hjørne gav Brabrand første sejr i 11 kampe

Annonce