x
Annonce
Livsstil

Marianne Eihilt er blevet mor

Fire navne er i spil til Marianne Eihilts førstefødte: En velskabt søn: Det er rigtig sundt for mig, at jeg skal finde et nyt tempo, siger den lykkelige danser.

Marianne Eihilt er blevet mor til en velskabt søn. Den 40-årige århusianske danser er netop kommet hjem fra fødeafdelingen på Skejby, hvor hendes førstefødte kom til verden for knap en uge siden.

Annonce

»Alt er gået rigtig, rigtig godt. Han er så sød - og nem. Og så sover han fint,« siger en meget lykkelig Marianne Eihilt til Stiften.dk

Den lille baby er 47 centimeter lang og vejede 2200 gram, da han kom til verden 24. marts.

»Han er født to uger for tidligt. Han vejer ikke så meget, og derfor har fødeafdelingen holdt et ekstra øje med ham og mig de seneste uger. Alt er, som det skal være. Det er en skøn følelse,« siger Marianne Eihilt, der er helt klar over, at en helt ny tid venter.

»Nu får jeg en ny hverdag i et andet tempo, end jeg er vant til. Det glæder jeg mig til, og det er nok rigtig sundt for mig,« siger Marianne Eihilt.

Den tidligere Vild med Dans-vinder, der driver danseinstituttet Let's Dance i Risskov og Viby sammen med sin mange-årige dansepartner Brian Eriksen, ved endnu ikke, hvad den nyfødte søn skal hedde.

»Fire navne er i spil. Nu går vi og bruger alle fire. Lige pludselig falder et af dem formentlig naturligt,« smiler Marianne Eihilt.

Marianne Eihilt blev kendt i hele Danmark i 2005, da hun trådte ind på dansegulvet i Vild med Dans sammen med Erik Peitersen og også Eskild Ebbesen det samme år, hvor det begge gange blev til andenpladser i programmet.

I 2006 dansede hun med Ole Olsen. I 2007 vandt hun danseprogrammet sammen med skuespilleren Robert Hansen. Det samme skete i 2008, da århusianeren vandt igen sammen med Joachim B. Olsen.

Derefter holdt hun pause, men var tilbage i 2011 sammen med skuespilleren Tommy Kenter.

Gennem to årtier dansede hun med Brian Eriksen. Parret har vundet 10 danske mesterskaber og både sølv- og bronzemedaljer til EM og VM - og nu driver de sammen Let's Dance, som også har institut i Randers.

Men siden har hun ikke medvirket i programmet, selvom hun flere gange har indrømmet, at det er svært at sige nej, når hun bliver bedt om at være med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Sygeplejerske på hospital i corona-alarm: - Jeg har aldrig oplevet sådan et sammenhold

Leder

Debatten om prisen for et menneskeliv må vente til bedre dage

Debatten er allerede i gang. Den om prisen for et menneskeliv. Den måtte uvægerligt komme, som den altid bør og gør, når staten enten går i krig, bygger stort eller blot overvejer at gøre det. Lige nu står vi foran den største sundhedsudfordring i mange, mange år med corona-krisen på vej mod sit forventlige højdepunkt her i Danmark. Så mens vi venter på stormen, så lever debatten om prisen for et menneskeliv på de sociale medier, i landets aviser og formentlig også ude i hjemmene. Den kommer selvfølgelig, fordi staten indtil videre er ved at pumpe 285 milliarder kroner ud til hjælpepakker, fordi både små og store virksomheder lukker og nogle bukker under for krisen. Så derfor er det helt naturligt, at debatten kommer. Men den kommer bare alt for tidligt. Inden du gør dig til deltager i den debat, så gør dig selv - og alle andre - den tjeneste at bruge nogle minutters tanker på følgende: Hvor meget er dit barn værd? Hvor meget skal staten bruge på at redde din ægtefælle i et spørgsmål om liv eller død? Og spørg dig selv, hvor mange kroner det skal koste at redde din bedste ven, hvis vedkommende har fået kræft? Når du har tænkt godt og grundigt over det, så er du langt bedre rustet til at deltage i debatten. Og du vil højst sandsynligt have fundet ud af, at der ikke kan sættes et prisskilt på den behandling, som skal redde dit barn, din ægtefælle, din bedste ven. Anderledes er det åbenbart, når man står på afstand og tænker på de mange milliarder af kroner, der lige nu bruges i Danmark - og endnu flere milliarder rundt om i hele verden. Når man står derude, og måske er virksomhedsejer eller besidder en aktiemajoritet i et firma, så er prisen meget høj. Det er utroligt nemt at sige, at det er mennesker uden følelser, der lige nu gerne vil debattere prisen for et liv. Men nogen skal starte debatten. Uanset om vi kan lide det eller ej, så er det jo et vigtigt spørgsmål. Det gælder også den dag, hvor vi ikke har corona, men kæmper med andre svære sygdomme, hvor prisen på medicin for at holde folk i live er himmelhøj. Debatten er vigtig, og den er svær. Især lige nu, hvor corona fylder det hele, hvor følelser blokerer for en saglig diskussion. Det er derfor ikke nu, debatten skal tages. Den skal gemmes til bedre dage, hvor der forhåbentligt er plads og tid til at gå i dybden med det meget svære spørgsmål; Hvad er prisen for et menneskeliv?

Aarhus

Vilhelmsborg Festspil er gået konkurs: - Det ville være uansvarligt at bruge penge på en ny opsætning

Kultur

Aflyse, udskyde eller gennemføre? Samlet status på arrangementer som Northside og Aarhus City Halvmarathon

Annonce