Annonce
Aarhus

Marianne Eihilt og dansepartner fejrer 10 år med paso doble, polka og passion

<p>I begyndelsen var det mest voksen-undervisning, de to dansere tilbød. Men i dag er det børne- og ungdomshold, der fylder mest hos Let?s Dance. Foto: Let?s Dance</p>

Marianne Eihilt og Brian Eriksen kan fejre jubilæum med danseskolen Let?s Dance. Succesen bunder i et stærkt værdisæt - og store smil.

»De fleste smil er startet med et andet smil«.
Marianne Eihilt og Brian Eriksen startede med at undervise, mens de stadig var elitedansere. Men da karrieren som danser sluttede, tog det for alvor fart med danseskolen, der nu har afdelinger i Risskov, Viby og Randers. Foto: Kim Haugaard
De mørke ord på den hvide plakat fanger øjet, så snart man træder ind i caféen i dansestudiet Let's Dance i Risskov. Og det er lige præcist med store smil, man bliver modtaget af de to sympatiske ejere, Marianne Eihilt og Brian Eriksen. Smilene er uden tvivl også en af grundingredienserne til den store succes, de har oplevet, efter de stoppede som elitedansere.
For det er 10 år siden, de startede med at undervise to voksenhold i den gamle teatersal i Østergade i midtbyen, og i år kan de så fejre jubilæum i de store lyse lokaler ved Grenåvej i Risskov. I de mellemliggende år er forretningen vokset fra at være de to dansere, der underviste et par hold, til en reel danseskole med fire fuldtidsansatte, 36 instruktører og afdelinger i både Risskov, Viby og Randers.
Annonce

Drømmer stort

Hvis man spørger de to ejere, er de ikke helt enige om, hvorvidt det faktisk var planen fra starten.
»Vi er meget forskellige. Brian drømmer altid stort og kan forestille sig, at alt kan lade sig gøre, og alle ideer vil blive en succes. Jeg er lige modsat, selv da vi startede med vores første hold, tænkte jeg, »kommer der overhovedet nogen«. Så nej, det var ikke en plan fra starten,« siger Marianne Eihilt.
Hun havde nu ikke behøvet at være nervøs for, om der ville dukke nogen op. For i de kommende år væltede det stort set ind med par, der gerne ville lære at danse. Timingen viste sig at være perfekt, da TV2-programmet »Vild Med Dans« lagde gaderne øde fredag aften. Det gav en masse medlemmer, og de to partnere besluttede at udnytte timingen, nu Marianne Eihilt var blevet et kendt ansigt i programmet og landet over.
De seneste år er strategien dog ændret, og Eihilt har bevidst valgt at trække sig fra rampelyset og de røde løbere.
»Vores danseskole skal gerne være kendt for de værdier, som vi står for, og ikke for et enkelt navn. Derfor er det helt bevidst, at jeg ikke er synlig mere,« siger Marianne Eihilt.
Annonce

Har fejret sølvbryllup

De to partnere arbejder sammen på 26. år. De startede med at danse sammen som 15-årige, siden blev de elitedansere, og de seneste 10 år har de så skabt en succesfuld forretning sammen. De er ikke i tvivl om, hvorfor det er gået danseskolen så godt.
»Vi er begge meget nede på jorden, vi er menneskelige, og vi går meget op i at kommunikere og give en god service. Vores dansere og forældre skal helst se en af os, hver gang de er her. Vi går også meget op i at fortælle en god historie og give alle en helhedsoplevelse. Det skal ikke bare være et sted, hvor du sidder en time et par gange om ugen for at vente på dit barn. Der skal hele tiden være nye muligheder og tiltag, som giver sammenhold,« siger Brian Eriksen.
Og man behøver blot at kigge rundt i den lækre cafe og lounge for at få understreget ordenes betydning. Der er lego-klodser og legebord til de mindste, adgangskode til wifi til de mellemste og specialindkøbt italiensk kaffe til forældrene.
»Vi elsker begge to detaljerne. Tingene skal være i orden, og vi går kun ind i noget, hvis vi kan levere det bedste af det bedste. Så vi ringer sammen mange gange i løbet af en dag for lige at få styr på de små ting,« siger Brian Eriksen.
Ud over de mange forskellige dansegenrer, der undervises i, så har Let's Dance blandt andet arrangeret deres egen hip-hop turnering, lavet danse-rejser til Cuba og Argentina og har de seneste år haft succes med hit fit dance, som de har monopol på.
Let's Dance fejrer jubilæet den 24. september med gratis prøvetimer til alle interesserede samt en reception i lokalerne i Risskov.
Annonce
Aarhus For abonnenter

Her er de mest magtfulde personer i Aarhus: Se Stiftens Magtliste fra nummer 20-11

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Århusiansk skole ramt af corona-eksplosion: Mere end hver fjerde er ramt af corona

Navne For abonnenter

Fra tandtekniker til Aarhus-ikon og nu også kammerdame: Karin Salling er ganske almindelig - og så alligevel ikke

Alarm 112

21-årig fik beslaglagt bil: Havde ingen kørekort, men en gaspistol, kokain og en kniv på bagsædet

Østjylland

Tiltalt fra Hobro nægter planer om masseskyderi mod Aarhus-skole: Det var fantasier

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Aarhus For abonnenter

Lasse er stemplet som en kold hånd i ældreplejen:  - Det gør ondt og rammer arbejdsglæden, at nogen vil af med os

Debat

En besked til både borgmesteren og avisen: Tal dansk, så vi kan forstå det

Debat

Jeg siger nej tak til, at vi bygger to dyre stadioner i Aarhus: Lad AGF blive i Vejlby på permanent basis

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

AGF

AGF-frontløber ryster ikke i bukserne: - Niveauet er højere her i Danmark, så jeg vidste godt, at det ville blive svært i starten

Aarhus For abonnenter

Der er hundredevis af "kolde hænder" i ældreplejen i Aarhus: Er det alt for mange - eller bør der faktisk være flere?

Alarm 112

Tre biler stødte sammen: E45 Motorvejen var spærret i et spor uden om Aarhus

Annonce