Annonce
Østjylland

Maritim brætspilsfinale venter elever fra Grenaa

Der kan være et fodboldbord på vej til Kattegatskolen, hvis eleverne kan vinde finalen i Seven Seas. Arkivfoto
Annonce

GRENAA: Elever fra Kattegatskolen i Grenaa har kvalificeret sig til den landsdækkende finale i brætspillet Seven Seas i København, der finder sted tirsdag 16. maj. Her vil en elever og lærere tage tilk Rederiforeningens lokaler, hvor finalen blandt 20 hold finder sted.

Seven Seas er et spil om Det Blå Danmark, og om hvordan verdenshavene åbner nye horisonter. Holdet på 4 elever fra 8.-9. klasse arbejder sammen om at styre et moderne, verdensomspændende rederi. Der skal lukkes kontrakter, købes olie, planlægges sejlruter og udvikles ny teknologi. Opgaverne deles mellem spillerne, så det kræver samarbejde og overblik, at få succes i spillet.

I alt har 43 skoler over hele landet deltaget i de indledende runder i løbet af skoleåret 2016/17, og nu skal de 20 bedste hold finde en Seven Seas Champions og vinder af et fodboldbord til skolen.

Bag Det Blå Danmark står danske rederier, havne, skibsværfter, maritime service leverandører, maritime udstyrsleverandører, myndigheder og organisationer, uddannelsesinstitutioner, forskningsinstitutioner, og universiteter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Positiv eller negativ: Alt for mange borgere forstår ikke forskellen

Annonce