Annonce
Sport

Martin Jørgensen stopper på landsholdet

<p>Foto: Axel Schütt/Scanpix 2014</p>

AGF-legenden Martin Jørgensen stopper som assisterende træner for fodboldlandsholdet

Annonce

Det bliver uden Martin Jørgensen, når norske Åge Hareide tiltræder posten som dansk landstræner om tre uger. Martin Jørgensen stopper som assistenttræner efter mindre end et år på posten.

Martin Jørgensen er ikke den eneste omkring landsholdet stab, der ikke skal være en del af Åge Hareides fremtidige hold. Også Peter Bonde og Torben Storm, der ligesom Martin Jørgensen har været assistenttrænere, stopper. Det samme gælder for Søren Kaalund, landsholdet læge. Det oplyser DBU.

»Åge Hareide har ønsket at starte på en frisk. Derfor handler udskiftningerne i staben ikke om personer, men om at få nye øjne og kompetencer med omkring holdet. Vi skylder en kæmpe tak til hele staben omkring landsholdet og særskilt til Peter Bonde for mange år som assistenttræner.

Arbejdet med at finde en ny assistenttræner er i fuld gang, lige som der nu også er sat gang i processen med at finde en ny læge, der så skal være med til at give input til den øvrige sundhedsstab.

Afløserne er ikke fundet endnu. DBU forventer at kunne offentliggøre navnene på en ny assistenttræner, læge og fysisk træner, inden truppen samles i Helsingør mandag 21. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce