Annonce
Aarhus

Mary: Gid det var mig

Kronprinsesse Mary var i Aarhus onsdag for at indvie den nye internationale linje på Langkær Gymnasium. Foto:

Kronprinsesse Mary ønskede Aarhus tillykke med den nye internationale linje på Langkær Gymnasium

Kronprinsesse Mary kastede royal glans over indvielsen af det første internationale gymnasieprogram i Aarhus, IB Diploma Programme (IB), på Langkær Gymnasium.

Kronprinsessen ankom til gymnasiet kl. 14, hvor hun sammen med rektor Anders Østergaard, borgmester Jacob Bundsgaard (S) og koncernchef i Vestas, Ditlev Engel, talte for elever og lærere på gymnasiet i Tilst.

Eleverne tog i mod kronprinsesse Mary med klapsalver og pift, som var en verdensstjerne kommet på besøg, og hun takkede smilende for den varme velkomst.

Annonce

»Dette er en stor mulighed for Aarhus for at styrke sin internationale position og det giver eleverne nogle essentielle kundskaber til at begå sig i den globale verden,« sagde kronprinsessen, der syntes at uddannelsen lød »utrolig spændende«.

»Jeg ville ønske, at der havde været sådan en mulighed for mig,« sagde kronprinsesse Mary, da hun bagefter hilste på nogle af de studerende på IB uddannelsen.

Den internationale IB-linje har været så efterspurgt, at der allerede nu er elever nok til to klasser. De går nu i Pre-IB-klasser, der forbereder dem på en toårig studentereksamen. Med den i rygsækken har de adgang til universiteter i hele verden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Bagud med 18 point fem minutter før tid: Utroligt comeback giver Bakken Bears matchbold

Aarhus

Nyt testcenter åbner i midtbyen

Aarhus For abonnenter

Børnetøj på 63 reoler: Lille Nor bugner af genbrugsguld

Annonce