Annonce
forside

Maskerede mænd røvede Rema 1000

De ansatte i Rema 1000 i Mårlset fik sig lidt af et chok, da to ukendte gerningsmænd mandag aften begik væbnet røveri mod dem. Arkvfoto.

To mænd efterlyses for røveri mod Rema 1000 i Mårslet mandag aften. Politiet har brug for offentlighedens hjælp

Annonce

Mandag aften endte alt andet en godt for de ansatte i Rema 1000 i Mårslet.

Efter lukketid trængte to maskerede mænd nemlig ind i butikken på Mårslet Byvej ved at knuse en rude. Med et koben i hånden truede den ene røver personalet til at udlevere nøglen til pengeskabet.

»Den kvindelige ansatte adlyder ordren, og de to maskerede mænd slipper væk fra butikken med et ikke ubetydeligt, kontant pengebeløb,« forklarer politikommissær ved Østjyllands Politi, Mogens Brøndum.

Han vil ikke komme nærmere ind på, hvor stort et beløb de to røvere fik med sig, da de flygtede fra stedet. Til gengæld vil han meget gerne have offentlighedens hjælp til at fange de to røvere.

»Der er set to forskellige biler køre fra stedet umiddelbart efter røveriet. Den ene er en rød stationcar og den anden en lys stationcar, der kørte i sydlig retning. Det er formentlig kun den ene, der er interessant for os, men vi hører meget gerne fra vidner, der kan lede os på sporet af de to røvere,« lyder det fra Mogens Brøndum.

De to maskerede mænd beskrives som følgende:

A: Mand, udenlandsk af udseende (muligvis afrikansk). Iført elefanthue, grå trøje, sorte bukser med hvid stribe og sorte sko.

B: Mand, lys i huden. Iført sort kasket, meget blå jakke, grå bukser og grå kondisko.

Eventuelle oplysninger kan rettes til Østjyllands Politi på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Aarhus

Festugeboss er tavs om aflysning

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Børn og unge hårdt ramt: Omkring 30 smittede og 300 børn er sendt hjem fra århusianske skoler og dagtilbud

Aarhus For abonnenter

Stikprøve i Føtex, Kvickly og Menu: Så mange kunder spritter ikke hænder

Annonce