Annonce
Østjylland

Masser af nybyggere i Favrskov

I årets første seks måneder er der solgt 13 grunde på Flegebakken i Hadsten. Pressebillede

Grundsalget fortsætter med at stige i Farskov. Der blev i 2016 solgt 29 byggegrunde i kommunen, og det tal steg til 41 solgte grunde i 2017. I år er der indtil videre solgt 27 byggegrunde.

HADSTEN: Holder grundsalgstempoet i Favrskov Kommune året ud, er der udsigt til, at salget også i år tager et pænt hop.

Det er blandt andet de nye udstykninger på Flegebakken i Hadsten, der trækker grundsalget op. Sidste år tegnede de sig for 11 underskrevne slutsedler, og Flegebakken er også i år et attraktivt sted at bosætte sig. Således er der i årets første seks måneder solgt yderligere 13 grunde i det attraktive nybyggerkvarter.

Favrskov har igennem mange år vist sig som en populær bosætningskommune, og borgmester Nils Borring glæder sig over, at tilflytningen til Favrskov også omfatter nybyggere.

- Vi ved, at mange børnefamilier vælger at bosætte sig i Favrskov, fordi vi kan tilbyde alle de ting, som familier efterspørger. Jeg glæder mig virkelig over, at Favrskov står stærkt, når folk skal træffe en af de store beslutninger i livet og så vælger Favrskov. Det er et tegn på, at byrådet har prioriteret rigtigt i at understøtte alle de ting, der gør Favrskov til et godt sted at bo, siger Nils Borring.

Tallene viser, at omkring halvdelen af nybyggerne i Favrskov kommer fra andre kommuner - heraf langt de fleste fra Aarhus Kommune. Den resterende del af nybyggerne bor allerede i Favrskov Kommune, men bytter deres nuværende hus eller lejlighed ud med en ny byggegrund.

Indtil videre er der i 2018 solgt byggegrunde i Voldum, Nr. Galten, Thorsø, Hadbjerg, Hammel, Ulstrup, Lading og Hadsten.

/EXP

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce