Annonce
Aarhus

Masseslagsmål med slagvåben i Aarhus: Seks personer er anholdt

Østjyllands Politi har anholdt seks personer efter et masseslagsmål i Aarhus. Poltiiet er i gang med at efterforske årsagen til sammenstødet. Arkivfoto: Palle Herløv

Der blev brugt flere forskellige slagvåben, da 20 personer mandag eftermiddag tævede løs på hinanden i Aarhus V. Mandag aften er politiet synligt til stede flere steder i Aarhus for at skabe tryghed.

AARHUS: Politiet har anholdt seks personer i kølvandet på et masseslagsmål i det vestlige Aarhus.

Ifølge Østjyllands Politi deltog der 20 personer i slagsmålet, og flere af dem brugte forskellige slagvåben.

Politiet rykkede mandag kl. 15.15 talstærkt ud til det voldsomme optrin på Ekkodalen tæt ved Hammershusvej i Aarhus. Men da politiet kom frem, var slagsmålet overstået, og mændene var stukket af fra stedet.

Politiets efterforskning ledte imidlertid hurtigt frem til tre personer, som alle blev anholdt.

Annonce

Vi er i fuld gang med at efterforske sagen for at finde frem til gerningsmændene, og hvad konflikten præcist gik ud på.

Gert Bisgaard, vicepolitiinspektør, Østjyllands Politi

Politiet søger hjælp

Senere mandag aften lykkedes det poltiet at anholde yderligere tre mænd, som også mistænkes for at have deltaget i masseslagsmålet.

Politiet har foreløbigt ikke meldinger om nogen tilskadekomne i forbindelse med slagsmålet.

Østjyllands Politi er mandag aften synligt til steder flere steder i Aarhus med patruljevogne. Det sker for at skabe tryghed og forhindre eventuelle yderligere uroligheder.

- Vi er i fuld gang med at efterforske sagen for at finde frem til gerningsmændene, og hvad konflikten præcist gik ud på. Vi vil meget gerne have borgernes hjælp til at finde de involverede, så hvis man her set slagsmålet, eller har oplysninger der kan føre frem til gerningsmændene så ring til os, siger vicepolitiinspektør Gert Bisgaard.

Oplysninger om slagsmålet kan gives til Østjyllands Politi via tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hellere nedrivning end alibi-bevaring: Randersvej-eksemplet er komisk

Se nu den stakkels ensomme røde murermestervilla på Kalmargade ved Randersvej. Alene tilbage på en kæmpe byggegrund står den bevaringsværdige villa fra 1933 og vidner om et spøjst forløb fyldt med kompromiser. Hærget, brændt, grafittiovermalet. Fire andre bevaringsværdige bygninger på samme byggegrund måtte lade livet, så omdannelsen af området kunne gå i gang og 171 nye lejligheder og 15 rækkehuse snart kan begynde at vokse op af jorden. Men DEN villa skulle blive, så man ikke fra kommunen gav en bygherre grønt lys til uden videre at fjerne fem boliger, som var udpeget som bevaringsværdige. Men var det nu også den rigtige beslutning? Ingen er i hvert fald særligt tilfredse med resultatet, der er spøjst og en smule fjollet, som formand for foreningen Bykultur Aarhus også tidligere har kaldt det. Den omtalte villa er nemlig bevaringsværdig i kraft af den kontekst, den var opført i. Men når hele konteksten forsvinder, og den i stedet bliver omringet af højt nybyggeri, så er bevaringen decideret komisk. Og nu skal den endda død og pine opføres igen, selvom en brand har spist hele 1. sal, loft og tag og den kommer til at fremstå ny og langt fra original.

Annonce