Annonce
forside

Masseslagsmål på Aarhus Ø: To grupper i kamp med køller og bat

Modelfoto: Iris/Scanpix

Ved flere lejligheder røg forskellige grupperinger i totterne på hinanden tirsdag aften rundt omkring i Aarhus. Politiet ved indtil videre ikke hvorfor.

Annonce

AARHUS: Østjyllands Politi måtte to gange tirsdag aften rykke ud til anmeldelser om masseslagsmål mellem forskellige grupperinger

Først fik politiet en opringning om et igangværende masseslagsmål på Bernhard Jensens Boulevard på Aarhus Ø, hvor en større gruppe mænd ifølge anmelderen var i færd med at overfalde en anden gruppe mænd med køller og bat.

- Da vi ankommer til stedet ved 21-tiden er slagsmålet imidlertid overstået, og vi træffer ikke nogen fra grupperingerne, siger kommunikationskonsulent hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til Århus Stiftstidende.

Godt en time senere var den så gal igen. Denne gang i Brabrand. Her fik politiet klokken 22.13 en anmeldelse om et masseslagsmål på Holmstrupgårdsvej i Brabrand, men også her var slagsmålet overstået, da ordensmagten nåede frem.

Politiet ved derfor ikke, hvilke grupperinger der har været tale om.

- Men det er klart, at det er noget, vi holder ekstra godt øje med og forfølger. Ikke mindst set i lyset af bandeurolighederne sidste sommer, siger Jakob Christiansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fælles sprog for ligestilling

Aarhus

Borgmester er foruroliget over coronaudvikling i Aarhus: Alle unge bør testes

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce