Annonce
Livsstil

Master & Dynamics topmodel er englesang for dine ører

Designmæssigt er MW60 en fryd for øjnene. De er lavet af læder, metal og lækkert lammeskind til ørepuderne. De sidder også godt, og har en god tyngde, uden at det går ud over komforten. Pr-foto

Master & Dynamic er en relativt ung aktør på hovedtelefon-markedet, men er hurtigt blevet et navn, vi forbinder med kompromisløs kvalitet og fremragende lyd - om end til en høj pris.

New York-firmaets in-ear-øretelefoner, MW07, er de bedste in-ear-øretelefoner, vi har testet, og forventningerne til topmodellen MW60 er derfor skyhøje.

Indpakningen gør intet for at ændre dette. MW60 kommer i en luksuriøs og minimalistisk indpakning, hvor små silkeflapper åbner for de forskellige lag i pakken. Her er selve høretelefonerne, en ultra-kompakt manual, et læderetui til 3,5 mm lyd-kabel, usb-oplader og en lærredspose til opbevaring.

Opladeren er micro-usb, her havde usb-c været at foretrække.

MW60 kan klappes sammen, og tages med i lærredsposen, som også har plads til kabler - en fin detalje.

Batteritiden er listet til 16 timer, og vores test viser, at spilletiden overstiger dét.

Annonce
MW60 kan foldes sammen, så de passer i den medfølgende lærredspose og fylder minimalt under transport. Pr-foto

Læder og metal

Høretelefonerne er udført fuldstændigt i læder og metal, og over-ear-puderne er af blødt lammeskind med memory-foam under.

Tænd og sluk, volume osv. er let tilgængeligt på selve høretelefonerne via små knapper, der selvfølgelig er i metal.

MW60 ser eksklusive ud, føles robuste og lyder fremragende. Der er som i de øvrige trådløse modeller fra Master & Dynamic indbygget mikrofon, og den fungerer rigtig godt og kan selvfølgelig også betjenes på selve høretelefonen.

MW60 kommer med Master & Dynamic' signatur-drivere i beryllium, og en direkte sammenligning med lillebror MW50+, som vi ellers også er begejstrede for, har MW60 som vinder på alle parametre. Uanset hvilken type musik, vi kaster efter MW60, bliver det håndteret forbilledligt. Lyden er en anelse varm, med en kraftfuld basgengivelse, klar diskant og en sprød lyd. MW60 lyder naturligt og ærligt med en stor detaljegrad.

MW60 kommer i en lækker indpakning, hvor slikeflapper åbner lag på lag i æsken. Der er høretelefoner, læder-etui med kabler og en lærredspose i æsken - samt en ultra-kort manual, som egentlig er overflødig, da det er let at forbinde via bluetooth. Pr-foto

Lækkert design og lyd - ingen støjreduktion

MW60 er forkælelse til dig og dine ører. De lyder bedre end for eksempel Sony WH-1000XM3, men der er altså ingen støjreduktion at hente her - og så koster de cirka 1000 kroner mere. Hvis design og lyd er alfa og omega, så er MW60 et sikkert valg, men du kan også få flere funktioner og udmærket lyd for færre penge hos andre brands.

Pris og tilgængelighed: MW60 kan købes online og i fysiske butikker. Pris 3900 kroner.

MW60 er ikke støjreducerende, og hvis det er et krav, findes der andre høretelefoner, som koster mindre og også lyder godt.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce