Annonce
Aarhus

Master Fatman spreder lotusblomster på Aarhus Ø inden ny etape

Master Fatman lægger en symbolsk grundsten af lotusblomster, når Pakhusene på Aarhus Ø 26. juni markerer, at byggeriet af anden og sidste etape nu er i gang.Foto: Mads Nissen & Jens Thaysen

Pakhusene på Aarhus Ø laver utraditionel grundstensnedlæggelse på anden etape af det store erhvervsbyggeri: Master Fatman skal sprede lotusblomster og god karma - og levere musikken som DJ

Annonce

AARHUS: Master Fatman skal stå for grundstensnedlæggelsen på anden og sidste etape af erhvervsbyggeriet Pakhusene på Aarhus Ø.

Og nej, grundstenen indeholder hverken årets mønter, dagens aviser eller andre tidsdokumenter.

Ved grundstensnedlæggelsen tirsdag 26. juni kl. 14 er det lotusblomster, Master Fatman strør ud, og som de to nye pakhuse kommer til at hvile på.

- Vi har valgt lotusblomsterne for at sikre, at den gode karma fra etape 1 bliver ført med over i den nye etape, siger Rune Kilden.

Det var hans firma, Kilden & Hindby, der sammen med ejendomsselskabet Domis fik bygget 1. etape. Siden er hele projektet solgt videre til pensionsselskabet PFA, der er bygherre på 2. etape, mens Kilden & Hindby fortsat er med som samarbejdspartner.

Annonce

Musik og åbent pakhus

Efter grundstensnedlæggelsen leverer Master Fatman som DJ musikken under det efterfølgende traktement i Pakhusenes kantine.

Arrangementet slutter med, at Danmarks sidste puljekamp ved VM i fodbold - mod Frankrig - bliver vist på storskærm.

På dagen markeres også Pakhusenes et-års fødselsdag med åbent pakhus.

Annonce

Færdigt foråret 2020

Pakhusene er det foreløbigt eneste erhvervsbyggeri på Aarhus Ø.

Det huser blandt andre, Seier Fitness, arkitektfirmaet Aart, Interlex Advokaterne, BankNordik, Ingeniørfirmaet Moe, Søstrene Grene, MIB, Domis og Kilden & Hindby.

Hvor 1. etape af Pakhusene er på omkring 9.000 etagekvadratmeter, bliver 2. etape, der forventes færdig i foråret 2020, på hele 21.000 kvadratmeter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Ihler fik debut for drømmeklubben: - Da jeg var lille, drømte jeg om at spille sammen med Nando Rafael

Annonce