Annonce
Aarhus

Matemahva' for noget? Få gratis eksamenhjælp på Dokk1

Bliver du også tom i blikket, når emnet falder på matematik? Så er det måske en idé at kigge forbi Dokk1 22. maj. Modelfoto: Iris

22. maj er organisationen Matematikcenter klar med gratis hjælp til eksamen i matematik.

Annonce

AARHUS: Sig nærmer tiden, hvor de grønne duge skal på bordene, pensum læses og nerverne skal stives af.

Det er nemlig snart eksamenstid på ungdomsuddannelserne, og det kan være en presset tid, hvis man er elev på en sådan uddannelse og ikke helt har styr på, hvordan cosinus og sinus nu forholder sig til hinanden. Men heldigvis er der mulighed for at få gratis hjælp til netop matematikken.

Det er organisationen Matematikcenter, der står bag en gratis eksamenscafé på Dokk1 22. maj, hvor alle kan komme forbi og få en hjælpende hånd og måske mindske eksamensstressen lidt.

- Vi kan selvfølgelig ikke hjælpe den enkelte elev igennem selve eksamen eller garantere, at alt klapper på eksamensdagen, men i mødet med vores matematikkyndige frivillige ved vores eksamenscaféer, bliver eleverne så godt klædt på til eksamen som muligt, siger Matematikcenters sekretariatsleder Kathrine Predstrup

Og noget tyder på, at behovet er der. Sidste år var 100 elever i hvert fald forbi caféen. Skulle du have brug for hjælp til matematikeksamen i år, kan du melde dig til på Matematikcenters hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Politikere om tv-optagelser af ældrepleje: Langt værre end vi troede

Aarhus

Minister indkalder til møde efter frygtelig video fra Kongsgården: - Der er ikke nogen undskyldning

Annonce