x
Annonce
Navne

Medaljer til østjyder

Foto: Martin Ravn

Landsdommer i Vestre Landsret Lis Frost, Aarhus C, er benådet med kommandørkorset af Dannebrogordenen.

Byretspræsident ved Retten i Randers Martin Møller-Heuer, Låsby, er benådet med ridderkorset af 1. grad af Dannebrogordenen.

Landsdommer i Vestre Landsret Claus Korsholm Rohde, Aarhus C, er benådet med ridderkorset af Dannebrogordenen.

Forhenværende erhvervschef i Djurslands Bank Jens Daugaard, Kolind, er tildelt den kongelige belønningsmedalje med krone.

Den kongelige belønningsmedalje er tildelt administrationsmedarbejder i Djurslands Bank Jørgen Peter Antonsen, Kolind, og forhenværende chauffør i Gert Svith A/S Preben Nielsen, Balle.

Fortjenstmedaljen i sølv er tildelt overlærer på Hovedgård Skole Marianne Charlotte Christensen, Risskov, overlærer på Højvangskolen Glenny Olin Jacobsen, Skanderborg, assistent i Miljøstyrelsen Bente Rasmussen, Malling, og dagplejer i Område Grenaa Jane Lilian Richardy, Grenaa.

/ritzau

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Århusianerne tømte øltanken: Der var rift om de gyldne dråber, da Peter Gift åbnede for ølhanen

Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Østjyllands Politi: - Det er vigtigt at vi stadig holder sammen - på afstand

Annonce