Annonce
Aarhus

Medarbejder overfaldet ved flaskeautomat: Aggressiv mand slog, spyttede og kastede med græskar

Det var her i Rema 1000 på Vesterbro Torv, at en medarbejder tirsdag morgen blev overfaldet af en vred mand, som politiet nu er på jagt efter. Arkivfoto: Axel Schütt
Politiet er på jagt efter en græskarkastende mand, som kan se frem til en sigtelsen for vold.

AARHUS: Tirsdag morgen i Rema 1000 på Vesterbro Torv udviklede sig voldsomt ved 09-tiden.

En kunde kontaktede personalet, da en mand sad og sov inde i rummet med butikkens flaskeautomat. Det fik en medarbejder i butikken til at forsøge at vække manden.

Manden sov meget tungt, og men det lykkedes den ansatte at få ham vækket og ud af rummet, men det fik manden til at blive meget aggressiv, fortæller Østjyllands Politi.

På vejen ud skubbede manden medarbejderen i brystet, og udenfor råbte han også flere skældsord efter medarbejderen, der ignorerede ham og bad ham forlade butiksområdet.

Den vækkede mand valgte kort efter at prøve at gå ind i butikken, hvor medarbejderen igen tog fat i ham i forsøget på at trække ham udenfor. Det fik manden til at slå medarbejderen på brystet og spytte ham to gange i ansigtet, og da medarbejderen påtalte dette, fik han kastet et græskar efter sig. Manden løb herefter fra stedet.

På baggrund af videooptagelser fra stedet har Østjyllands Politi en god formodning om, hvem gerningsmanden er, men det er endnu ikke lykkedes at finde frem til ham.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Nyheder

Uheld fra Aarhus mod Silkeborg

Læserbrev

Læserbrev: Socialdemokratiet vil gerne være med

Socialdemokratiet ønsker naturligvis at være med til at præge udviklingen i Odder Kommune. Derfor er vi også næsten hvert år med i budgetforlig. Desværre ikke i år. Det, der skiller, er især grønthøstermetoden forklædt som "hverdagseffektiviseringer", manglende satsning på grøn og bæredygtig udvikling og detailstyring på fagområderne. Med detaljerede retningslinjer og puljer udstråler budgetforliget desværre mistillid til medarbejderne. Det er New Public Management og djøfisering, når det er værst. Hverdagseffektiviseringerne, puljerne og flere eksempler på beslutninger, der ikke føres ud i livet, tegner et billede af en kommune, der er ved at gå i stå. Politikere, der ikke tager ansvar for udviklingsretningen. Og ikke tager ansvar for at rette økonomien op i tide. Ved sidste års budgetlægning blev det vedtaget, at der skulle udarbejdes et udviklingskatalog over mulige smarte investeringer/besparelser. Det er ikke udarbejdet. Ved 2. behandling af budgettet argumenterede borgmesteren for, at der ikke er afsat nye penge til energibesparende foranstaltninger, fordi penge i sidste års budget ikke er brugt. Eksempler blandt flere på manglende tempo og vilje til at udføre byrådets beslutninger. Det hjælper ikke at give forvaltningen skylden, ansvaret ligger entydigt hos borgmesteren. Manglerne i forhold til grøn og bæredygtig udvikling har fået mindre opmærksomhed. Lone Jakobi trak forskellen op således: "Sølle halvanden millioner kroner har I fundet til grøn og bæredygtig omstilling i Odder Kommune - over fire år! (...) Men derfra, da finder I ingenting. Som i absolut ingenting. Og I stopper endda det vigtige arbejde med energirenoveringer." Til sammenligning har Socialdemokratiet i sit budgetforslag fundet otte millioner kroner. Socialdemokratiet vil gerne tilbage til samarbejde over midten. Men det forudsætter, at borgmesteren leverer på byrådets beslutninger og herunder ikke mindst det omstillingskatalog, som også hans forligspartnere har bestilt. Der er brug for seriøs prioritering og handling, hvis vi skal rette op på både økonomi og kernevelfærd og samtidig bidrage til en grøn og bæredygtig udvikling.

Annonce