Annonce
Aarhus

Medarbejder overfaldet ved flaskeautomat: Aggressiv mand slog, spyttede og kastede med græskar

Det var her i Rema 1000 på Vesterbro Torv, at en medarbejder tirsdag morgen blev overfaldet af en vred mand, som politiet nu er på jagt efter. Arkivfoto: Axel Schütt
Politiet er på jagt efter en græskarkastende mand, som kan se frem til en sigtelsen for vold.

AARHUS: Tirsdag morgen i Rema 1000 på Vesterbro Torv udviklede sig voldsomt ved 09-tiden.

En kunde kontaktede personalet, da en mand sad og sov inde i rummet med butikkens flaskeautomat. Det fik en medarbejder i butikken til at forsøge at vække manden.

Manden sov meget tungt, og men det lykkedes den ansatte at få ham vækket og ud af rummet, men det fik manden til at blive meget aggressiv, fortæller Østjyllands Politi.

På vejen ud skubbede manden medarbejderen i brystet, og udenfor råbte han også flere skældsord efter medarbejderen, der ignorerede ham og bad ham forlade butiksområdet.

Den vækkede mand valgte kort efter at prøve at gå ind i butikken, hvor medarbejderen igen tog fat i ham i forsøget på at trække ham udenfor. Det fik manden til at slå medarbejderen på brystet og spytte ham to gange i ansigtet, og da medarbejderen påtalte dette, fik han kastet et græskar efter sig. Manden løb herefter fra stedet.

På baggrund af videooptagelser fra stedet har Østjyllands Politi en god formodning om, hvem gerningsmanden er, men det er endnu ikke lykkedes at finde frem til ham.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spørgsmål om habilitet: Jamen, er det ikke bare politik

Bünyamin Simsek er en kontant mand, rap og skrap i replikken. Som medlem af Venstres gruppe på syv er hans indflydelse i Aarhus Byråd begrænset. Blokken af socialdemokraterne og deres medspillere SF, Enhedslisten og Radikale kan skabe flertal, så rådmanden for teknik og miljø kan have svært ved at komme igennem med sine ideer. Sådan er politik. Så Simsek forsøger at markere sig på andre måder. Han har ikke spor imod at diske op med anderledes og provokerende ideer og forslag, og han går ikke af vejen for en god diskussion og et verbalt slagsmål. For eksempel som da han gik ind i sagen om p-pladserne ved fiskeforretningerne på havnen for nylig. Her tog han parti for de erhvervsdrivende, helt i pagt med Venstres holdninger. Det er også, hvad han gør i den sag, der nu er til diskussion. To medlemmer af byrådet mener, at Simsek har været lovlig tæt på erhvervsmanden Martin Busk, der har interesser i Risskov. De to byrådskolleger mener, at Simsek har været lidt for langt fremme i skoene i en sag, hvor Busk har søgt om lov til at udstykke en grund på Rolighedsvej 16 A i Risskov i to. Juridisk Afdeling i Aarhus Kommune har behandlet klagen fra de to politikere, og svaret er utvetydigt: Simsek er ikke inhabil i sagen. Rådmanden har holdt møder med Busk, de to er medlemmer af den samme forening, Det Borgerlige Skydeselskab, og de har været på rejser i Tyrkiet sammen med en del andre. Så de to klagere fra Enhedslisten og Radikale synes, de taler rigeligt meget sammen. Men er det ikke bare politik, det Simsek har gjort? Politikere går ind i et parti, der passer med deres synspunkter, og plejer interesser for de mennesker, som er på samme politiske linje. Det gør vel ikke kun Simsek, men det gør alle andre politikere. Det er en del af deres job. Og de forsøger at fremme de synspunkter, som deres parti og de selv repræsenterer. Så længe indstillinger til byrådet og afgørelser, de træffer, er inden for de gældende love og regler er der ingenting at komme efter. Det er vel også det, juridisk afdeling siger med afgørelsen.

Aarhus

Nu bliver det alternativt: Byrådet diskuterer ældrepolitik for træer

Aarhus For abonnenter

Mads mistede sin lillebror til sjælden kræftsygdom: 'Jeg har aldrig oplevet noget, der var mere smertefuldt'

Annonce