Annonce
Sport

Medie: AGF var tæt på at lande aftale med PSG-angriber

Paris Saint-Germains Timothy Weah skulle ifølge Ekstra Bladet have være tæt på at skrive under på en lejeaftale med AGF på transfervinduets sidste dag. Handelen blev dog aldrig til noget. Foto: Lisi Niesner/Ritzau Scanpix

Ifølge Ekstra Bladet var AGF tæt på hente Timothy Weah til Aarhus på en lejeaftale. Det 18-årige stortalent ville dog hellere blive i Paris Saint-Germain, hvor han forsøger at spille sig til en plads på førsteholdet.

FODBOLD: Blandt århusianske fodboldfans er det almindelig kendt, at AGF på transfervinduets sidste dag var tæt på at gøre en rigtig god handel og hente et stortalent fra en europæisk topklub til Aarhus.

Og selvom handelen åbenbart gik i vasken, har gætterierne været mange. Ikke mindst efter dokumentaren 'AGF - Mellem håb og håbløshed', hvor navnet på den angiveligt talentfulde spiller var bippet ud.

- Hvad snakker du om? Kan vi få ham på lån? Det er jo en joke, hvis vi kan få det. Det er helt fuldstændig ude af proportioner, hvis vi kan få det der, siger AGF-træner David Nielsen til sportschef Peter Christiansen på et tidspunkt i dokumentaren, mens de ser en video af spilleren.

Det kunne AGF så heller ikke.

Ifølge Ekstra Bladet er stortalentet, der aldrig nåede til Aarhus, ingen ringere end Paris Saint-Germains Timothy Weah - søn af legendariske George Weah der efter en gloværdig karriere i PSG og AC Milan i dag er præsident i Liberia.

Den 18-årige angriber begår sig fortrinsvis på PSG's reservehold, selvom han i denne sæson har fået to kampe for førsteholdet. Ifølge Ekstra Bladet besluttede Timothy Weah sig dog for at blive og spille sin chance i Paris.

Og som bekendt blev det et noget mindre bombastisk transfervindue for AGF, der i stedet lejede belgiske Mmaee og solgte Kasper Junker til AC Horsens.

Peter 'PC' Christiansen har overfor Ekstra Bladet afvist at kommentere sagen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Aarhus Fremad ligger stadig nummer et

Leder For abonnenter

Vold på skolerne: Lærerne OG eleverne skal have hjælp

Det er ikke mange arbejdspladser, hvor over 50 procent af de ansatte oplever trusler og chikane. Men det er ikke desto mindre tilfældet for lærere og pædagoger i nogle af de århusianske skoler. Og det er helt igennem uacceptabelt, at det tal er voksende i øjeblikket. Formanden for Skolelederforeningen mener, at kravet om større inklusion er en af de største forklaringer på den stigende vold og chikane. For øger man kravet til eleverne uden at øge ressourcerne, så står frustrationerne i kø hos elever, der ikke har redskaberne til at følge med. Og det er synd for både børn og ansatte. Samtidig bliver der færre hænder til de mindste i vuggestuer og børnehaver, og derfor hænger ønsket om at finde og håndtere de udadreagerende børn allerede her, i en tynd tråd. Og det vidner om, at konsekvenserne af effektiviseringer og nedskæringer kan komme som forsinkede bølgeskvulp. Derfor kan Aarhus og resten af landet se frem til, at Det Nationale Forskningscenter kommer i bund med deres undersøgelse, hvor de kortlægger fællestrækkene for de skoler, som er hårdt ramt af ballade og vold. På den måde kan en løsning på udfordringer forhåbentligt komme tættere på, for det er helt uacceptabelt, at der er en så vigtig faggruppe, som er så udsat for potentielt ødelæggende adfærd.

Aarhus For abonnenter

Vold og trusler på skoler i Aarhus: Se listen over de kolossale forskelle

Annonce