Annonce
Sport

Medie erfarer: Randers FC-profil tæt på exit

Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix
André Rømer har kontrakt med Randers FC til sommeren 2024, men Ekstrabladet erfarer, at midtbanespilleren kan ende i udlandet allerede denne vinter.
Annonce

Fodbold: Vicekaptajn af Kronjylland, 27-årige André Rømer, har spillet sig til en af de største profiler i Randers FC, men midtbanespilleren har måske allerede spillet sin sidste Superligakamp for klubben i denne omgang.

Ekstrabladet erfarer, at Randers FC er i intense forhandlinger med de svenske vicemestre fra Elsborg, hvor Rømer ifølge mediet skal afløse Sivert Nilsen, der er på vej ud af den svenske klub, hvor den tidligere Brøndby-spiller Frederik Holst samt forhenværende Silkeborg-spiller Jeppe Okkels også er på kontrakt.

Ekstrabladet mener at vide, at Rømers prisskilt i Kronjylland er i omegnen af to millioner kroner. Et spiseligt priskilt med tanke på de præstationer, som han har leveret i Randers FC-trøjen.

Kamp for kamp har han spillet sig til en større lederfigur på Viborgvej, og i denne sæson har han også været Mr. 100 procent på straffespark med fire scoringer.

Amtsavisen undersøger rygtet nærmere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Høj hastighed, ulovlige overhalinger, venstre om helleanlæg og kørsel over for rødt: - Vi ser det hele, siger politikommissær

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Aarhus For abonnenter

Bilist på flugt mejede kvinde ned: Hvornår skal politiet forfølge bilister, der stikker af?

Aarhus

Dagens corona-tal viser en lille stigning, men der er langt op til de grimme tal fra december

Annonce