Annonce
Sport

Medie: Horsens har smidt rekordbud på AGF-angriber

Kasper Junker rygtes til Horsens, der ifølge Ekstra Bladet har budt på AGF-angriberen. Spørgsmålet er dog, om AGF tør tynde endnu mere ud i angrebet uden forstærkning udefra. Foto: Ole Nielsen

Ifølge Ekstra Bladet står AGF i lidt af et dilemma. AC Horsens har ifølge mediet budt fire millioner kroner på Kasper Junker, der ikke har fået meget spilletid på det seneste.

FODBOLD: Selvom sæsonen hidtil ikke har budt på mange højdepunkter for den lynhurtige AGF-angriber Kasper Junker, er han alligevel en eftertragtet vare i transfervinduets sidste timer.

Således erfarer Ekstra Bladet, at AC Horsens har budt fire millioner kroner på Kasper Junker, hvilket vil gøre ham til det dyreste indkøb i AC Horsens historie, hvis altså AGF vælger at sælge.

Og det må være lidt af et dilemma for De Hvide, der ikke ligefrem vader i potente angribere.

Junker har imidlertid ikke leveret varen på det seneste, hvor han fire kampe i træk er røget på bænken, mens AGF-træner David Nielsen har testet Mustapha Bundu og Jens Stage helt i front.

Spørgsmålet er nu, om de fire millioner kroner er nok for AGF til at skille sig af med en af de angribere, som i forvejen er en mangelvare i den århusianske traditionsklub.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

20-årig overfaldet af en gruppe hætteklædte mænd med 'ghetto-dialekt'

Annonce