Annonce
Sport

Medie: Martin Braithwaite er enig med Barcelona

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Ifølge B.T. er Martin Braithwaites repræsentanter blevet enige med FC Barcelona om en kontrakt.

Martin Braithwaites repræsentanter er blevet enige med FC Barcelona om en kontrakt, skriver avisen B.T.

Annonce

Angiveligt får den danske angriber en aftale, der løber frem til sommeren 2024.

Mandag og tirsdag har der været rygter om, at Barcelona ville hente landsholdsangriberen, der er på kontrakt hos ligakonkurrenten Leganes.

Det store catalanske medie Sport erfarer ligesom B.T., at Barcelona har besluttet at udløse Martin Braithwaites frikøbsklausul på 18 millioner euro, svarende til 134,5 millioner kroner.

Transfervinduet i Spanien er lukket, men Barcelona har fået dispensation til at hente en spiller, som skal erstatte langtidsskadede Ousmane Dembélé. Det tillader en særlig spansk regel.

28-årige Braithwaite kom til Leganes på en lejeaftale fra engelske Middlesbrough i januar 2019. Et halvt år senere valgte den spanske klub at købe ham fri af kontrakten.

I Leganes er det samlet set blevet til 13 scoringer i 48 kampe. I denne sæson har han scoret seks gange i ligaen.

Braithwaite indledte sin professionelle karriere i Esbjerg, hvor han fik 63 superligakampe og var med til at vinde den danske pokalturnering.

/ritzau/

B.T.s artikel om Braithwaites kontrakt med Barcelona
Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Leder af daginstitution har travlt: Børnene er velkomne - forældrene skal nødigt indenfor

Læserbrev

Læserbrev: Det handler om at være kreativ i en svær tid

Danmark står i en helt ekstraordinær situation på grund af coronavirussen og al dens uvæsen. Det er der efterhånden ingen tvivl om. Mens virussen hærger, dukker der heldigvis massevis af solstrålehistorier op om fællesskab og sammenhold. Dem er det værd at rette fokus mod. Landet over er danskere begyndt at flage om søndagen. Flage for fællesskabet. I Aarhus bakker vi på tværs af partiskel op om det fantastiske initiativ. Ved at hejse flaget om søndagen markerer vi sammen, at Aarhus og hele Danmark står sammen – hver for sig. For hvad kalder mere på sammenhold og fællesskab end gode gamle Dannebrog? Og det er ikke kun hjemme i det private, sammenholdet viser sig fra sin bedste side. Da Aarhus Kommune efterlyste værnemidler til brug i kampen mod virussen, meldte flere private virksomheder sig hurtigt på banen med værnemidler, som de godt kunne undvære. Flere produktionsvirksomheder har endda indstillet deres normale produktion af alt fra juice til reklameskilte for at producere værnemidler. I en krig dur det ikke, at soldaterne helt ude i fronten løber tør for ammunition. Så er slaget tabt. Det samme gør sig gældende på sygehusene, på plejehjem og alle de andre steder, hvor der bliver kæmpet en brav kamp for at holde virussen væk. Det er også vigtigt med nogle gode oplevelser, i en tid, som på trods af det gode vejr, kan virke lidt grå og trist. De fleste plejehjemsbeboere sidder afskærmet fra familie og venner, og kommunens oplevelsesmedarbejdere og frivillige kommer ikke længere på plejehjemmene. Hverdagen kan derfor godt virke lidt tom, selvom de dygtige medarbejdere på plejehjemmene gør deres, for at beboerne får en aktiv og god hverdag. Musikalske kræfter i Aarhus er derfor gået sammen om at give plejehjemsbeboere en god oplevelse. Aarhus Musikskole, Aarhus Jazz Orchestra og mange andre tager nemlig rundt og spiller vindueskoncerter uden for plejehjemmene til stor fornøjelse for mange plejehjemsbeboere. I denne uge er der også påskegodter på vej til beboerne på plejehjemmene i Aarhus Kommune, som ildsjæle pakker og udbringer. Listen af kreative tiltag er meget længere, og det viser, at vi på trods af krisetider sagtens kan finde sammen i fællesskab – selvom det sker på afstand – og hjælpe hinanden og hele samfundet. Og den slags skaber også håb for fremtiden.

Aarhus

Her er planen: Dagtilbud og folkeskoler i Aarhus åbner gradvist over flere dage

Aarhus

Børn og ungerådmand: Skoler og daginstitutioner bliver klar til åbning efter påske

AGF

Fra 10-15 millioner til uvished om AGFs regnskab: - Vi kan simpelthen ikke regne ud, hvilket resultatet vi ender med

Annonce